BCF Career Event België

12 november 2020 - Online

BCF Career Event België is de grootste carrièrebeurs in België voor Life Sciences. Het is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die actief is of wil zijn in Bio/Life Sciences, Chemie, Food of Farma. BCF Career Event biedt je de mogelijkheid om op één dag en onder één dak in direct contact te komen met een breed scala aan werkgevers uit de sector, maar ook met andere organisaties die een rol kunnen spelen in je carrière. Bij BCF Career Event België zijn jaarlijks ruim 1.200 werkzoekenden en studenten aanwezig als bezoeker.

 

BCF Career Event gaat online!
BCF Career zet zich in voor de gezondheid van haar klanten, exposanten en deelnemers. Dit jaar zal BCF Career Event België, omwille van de Covid-19 cituatie, een online evenement zijn.
Na inschrijving krijg je hiervoor de nodige instructies en toegang tot het online portaal.

 

Hoofdsponsoren

Wat biedt BCF Career Event België jou?!

> online beurs met top werkgevers
> mogelijkheid tot live (video)chats en uitwisselen van contacten
> inspirerende keynotes & bedrijfspresentaties
> digitale goodiebags 
> diverse netwerkmogelijkheden met bedrijven en andere bezoekers
> gratis digitaal exemplaar van de BCF Career Guide

Dit alles vanuit het comfort van je huis of veilige werkplek!

 

Voor werkgevers

Geen enkel ander evenement brengt zoveel hoogopgeleide talenten in Life Sciences samen als BCF Career Event. Het evenement is bij uitstek geschikt om exposure te genereren en je employer brand te versterken.
Op de online carrièrebeurs ontmoet je kandidaten die direct beschikbaar zijn voor je vacatures. Door persoonlijk contact krijg je snel een goede eerste indruk en bespaar je veel tijd in de werving en selectieprocedure.
BCF Career Event biedt je de mogelijkheid om je netwerk in de sector uit te breiden; niet alleen onder werkzoekenden, maar ook bij veel verenigingen, netwerkorganisaties, wervingsbureaus en andere werkgevers.

Voor bezoekers

Sponsoren 2020

Waarom deelnemen aan de BCF Career Event Belgium online carrièrebeurs?

Deze carrièrebeurs helpt iedereen bij carrière ontwikkeling naar uw PhD, MSc, BSc, TSE, MBO of elke andere opleiding. Praat met andere onderzoekers over hun carrière paden en vind life sciences banen.

 

> Vacatures in biologie, biotech, farma, agricultuur, voedselindustrie, chemie, food industry, en gerelateerde sectoren.

 

> Op zoek naar onderzoek vacatures, een (nieuwe) baan, mogelijkheden naar de PhD of misschien toch een biotech baan voor net afgestudeerde? Iedereen is welkom op BCF Career Event Belgium!

 

Exclusieve recruteringspartner

Jobat.be
Onze sponsoren
Inloggen
Hyphen Projects gebruikt cookies op bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees voor meer informatie: www.bcfcareer.nl/privacy-policy