BCF Career Event België

12 november 2020 - Gent ICC, België

BCF Career Event België is de grootste carrièrebeurs in België voor Life Sciences. Het is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die actief is of wil zijn in Bio/Life Sciences, Chemie, Food of Farma. BCF Career Event biedt je de mogelijkheid om op één dag en onder één dak in direct contact te komen met een breed scala aan werkgevers uit de sector, maar ook met andere organisaties die een rol kunnen spelen in je carrière. Bij BCF Career Event België zijn ruim 1.200 werkzoekenden en studenten aanwezig als bezoeker.

 

Belangrijk! Covid-19 Info
BCF Career zet zich in voor de gezondheid van haar klanten, exposanten en deelnemers. We zullen alle partijen voorzien van de best mogelijke en bijgewerkte informatie waar nodig tijdens de Covid-19 crisis. In geval van maatregelen opgelegd door de Belgische overheid, zal BCF Career Event België een online evenement worden. Wij zullen alle partijen tijdig inlichten over deze beslissing.

 

Hoofdsponsoren

Wat biedt BCF Career Event België jou?!

> Meer dan 100 interessante organisaties
> Beursvloer met ruim 70 standhouders
> Inspirerend programma met presentaties en workshops 
> Carrière Support onderdelen, o.a.:
   - Carrièrevoorlichting met professionals
   - CV-checks door ervaren recruiters
   - Eén-op-één gesprek met een carrière coach 
> Diverse netwerkmogelijkheden
> Gratis exemplaar van de BCF Career Guide

 

Voor werkgevers

Geen enkel ander evenement brengt zoveel hoogopgeleide talenten in Life Sciences samen als BCF Career Event. Het evenement is bij uitstek geschikt om exposure te genereren en uw employer brand te versterken.
Op de carrièrebeurs ontmoet u kandidaten die direct beschikbaar zijn voor uw vacatures. Door persoonlijk contact krijgt u snel een goede eerste indruk en bespaart u veel tijd in de werving en selectieprocedure.
BCF Career Event biedt u de mogelijkheid om uw netwerk in de sector uit te breiden; niet alleen onder werkzoekenden, maar ook bij veel verenigingen, netwerkorganisaties, wervingsbureaus en andere werkgevers.

Voor bezoekers

Sponsoren 2020

Waarom deelnemen aan de BCF Career Event Belgium carrièrebeurs?

Deze carrièrebeurs helpt iedereen bij carrière ontwikkeling naar uw PhD, MSc, BSc, TSE, MBO of elke andere opleiding. Praat met andere onderzoekers over hun carrière paden en vind life sciences banen.

 

> Vacatures in biologie, biotech, farma, agricultuur, voedselindustrie, chemie, food industry, en gerelateerde sectoren.

 

> Op zoek naar onderzoek vacatures, een (nieuwe) baan, mogelijkheden naar de PhD of misschien toch een biotech baan voor net afgestudeerde? Iedereen is welkom op BCF Career Event Belgium!

 

Exclusieve recruteringspartner

Jobat.be
Onze sponsoren
Inloggen
Hyphen Projects gebruikt cookies op bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees voor meer informatie: www.bcfcareer.nl/privacy-policy