BCF Career Event België

17 november 2021 - Gent ICC

MAIN SPONSORS:
- Galapagos
- Janssen Pharmaceutica

BCF Career Event België is de grootste carrièrebeurs in België voor Life Sciences. Het is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die actief is of wil zijn in Bio/Life Sciences, Chemie, Food of Farma. BCF Career Event biedt je de mogelijkheid om op één dag en onder één dak in direct contact te komen met een breed scala aan werkgevers uit de sector, maar ook met andere organisaties die een rol kunnen spelen in je carrière. Bij BCF Career Event België zijn ruim 1.200 werkzoekenden en studenten aanwezig als bezoeker.

Wat biedt BCF Career Event België jou?!

> Beursvloer met top werkgevers uit de sector
> Inspirerend programma met presentaties en workshops
> Carrière Support onderdelen, o.a.:
- Carrièrevoorlichting met professionals
- CV-checks door ervaren recruiters
- Eén-op-één gesprek met een carrière coach
> Diverse netwerkmogelijkheden

Voor bezoekers

Sponsoren 2020

Programma 2020

Partners 2020 

Voor werkgevers

Geen enkel ander evenement brengt zoveel hoogopgeleide talenten in Life Sciences samen als BCF Career Event. Het evenement is bij uitstek geschikt om exposure te genereren en je employer brand te versterken.
Op de beursvloer ontmoet je kandidaten die direct beschikbaar zijn voor je vacatures. Door persoonlijk contact krijg je snel een goede eerste indruk en bespaar je veel tijd in de werving en selectieprocedure.
BCF Career Event biedt je de mogelijkheid om je netwerk in de sector uit te breiden; niet alleen onder werkzoekenden, maar ook bij veel verenigingen, netwerkorganisaties, wervingsbureaus en andere werkgevers.

Exclusieve recruteringspartner

Jobat.be
Onze sponsoren
Inloggen
Hyphen Projects gebruikt cookies op bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees voor meer informatie: www.bcfcareer.nl/privacy-policy