Schrijf uw organisatie in voor de BCFjobs Recruitment Days

BCFjobs lanceert een nieuwe reeks online recruitment events
Sinds jaar en dag biedt BCFjobs werkgevers in Life Sciences de mogelijkheid om kandidaten te werven via het online job board. Vanaf volgend jaar is het mogelijk om, in aanvulling op het posten van de vacatures, persoonlijk in gesprek te komen met potentiële kandidaten middels de nieuwe BCFjobs Recruitment Days.

Het doornemen van de cv’s en motivatiebrieven, het selecteren van de juiste kandidaten en met name het voeren van sollicitatiegesprekken neemt veel tijd in beslag. Een job interview duurt al gauw een uur per kandidaat en dat terwijl je na de eerste 5 tot 10 minuten vaak al weet of er een klik is of niet. De BCFjobs Recruitment Days bieden bij uitstek de mogelijkheid om dit proces te versnellen en u veel kostbare tijd te besparen.

Tijdens de BCFjobs Recruitment Days kunnen een select aantal werkgevers:

 • Een grote groep werkzoekenden interesseren voor uw vacatures met een bedrijfspresentatie gevolgd door een Q&A;
 • Snel een goede selectie maken van interessante kandidaten door korte 1-op 1 job dating gesprekken.

Via deze weg kunt u als werkgever al in een korte tijd met een flink aantal potentiële kandidaten in gesprek gaan. Een 1-op-1 job date geeft al een eerste goede indruk en voldoende inzicht om al dan niet een vervolg interview na het event in te plannen.

In tegenstelling tot onze BCF Career Events, zullen deze recruitment dagen zich per editie focussen op één specifieke doelgroep. De eerste editie richt zich op mbo- en hbo’ers voor lab functies en staat gepland:

BCFjobs Recruitment Days – Lab jobs: 6 t/m 8 april 2021
Online job dating met mbo- en hbo’ers voor lab-functies
De eerste editie van de BCFjobs Recruitment Days zal plaatsvinden online van 6 – 8 april 2021.

Indeling recruitment dagen
De planning voor de eerste editie is als volgt:

 • 6 april 2021
  Bedrijfspresentatie: een spreker naar keuze introduceert uw organisatie en geeft nader toelichting over openstaande posities en het gewenste profiel van kandidaten.
 • 7 & 8 april 2021
  1-op-1 job dating: één of meerdere recruiters vanuit uw organisatie voeren 1-op-1 gesprekken met kandidaten. Deze gesprekken kunnen door zowel de recuiter als de kandidaat worden ingepland. De kandidaat introduceert zichzelf en heeft ruimte voor het stellen van persoonlijke vragen.

Type vacatures
Voor deze eerste editie nodigen we werkgevers uit die op zoek zijn naar laboratoriumpersoneel op mbo- en hbo-niveau. Juist bij deze doelgroep ondervinden werkgevers moeite om in contact te komen met kandidaten voor functies als:

 • Analist
 • Analytisch laborant
 • Bemonsteraar / sample coördinator
 • Biologisch medisch analist
 • Chemisch-fysisch analist 
 • Laborant (GMP)
 • Laboratoriummedewerker
 • Laborant ploegendienst
 • Laboratorium assistent
 • Lab ondersteuner
 • Lab support
 • Lab technicus
 • Onderzoeksassistent

Let op! In verband met de doelgroep (mbo- en hbo’ers) van deze eerste BCFjobs Recruitment Days, is de voertaal van dit event Nederlands. Dit is van toepassing op zowel de bedrijfspresentaties als de 1-op-1 gesprekken.

Aanmelden werkgevers
Heeft u vacatures voor laboratoriummedewerkers? Bekijk de deelnamemogelijkheden en claim snel uw job dating account!
De snelle beslisser ontvangt een korting bij aanmelding voor 21 januari 2020.

Contact
Voor vragen omtrent de eerste editie van de BCFjobs Recruitment Days (Lab jobs) kunt u contact opnemen met Elske Slot via info@bcfjobs.nl of 035-6230781. Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige edities voor bijv. quality, clinical of commercial jobs? Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

VOOR KANDIDATEN

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan of stageplek binnen de Life Sciences? Kom dan online in contact met diverse werkgevers via de BCFjobs Recruitment Days! Lees hier meer over deze online job dating dagen.

Inschrijven kandidaten 
De inschrijving voor de eerste editie (Lab jobs) is geopend! Schrijf je hier in!

Onze sponsoren
Inloggen
Hyphen Projects gebruikt cookies op bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees voor meer informatie: www.bcfcareer.nl/privacy-policy