BCF Courses B.V.

Hyphen Projects heeft als doel om Life Sciences studenten en professionals gedurende hun hele carrière te ondersteunen door carrière-evenementen te organiseren, loopbaan advies te bieden, onze vacaturesite voor Life Sciences en een door ons aanbod aan cursussen die gericht zijn op alle fasen van jouw carrière. Wij zijn voorstanders van levenslang leren!

Vaak kunnen onze cursussen volledig of gedeeltelijk worden gefinancierd vanuit het persoonlijk budget dat universiteiten en bedrijven beschikbaar stellen voor de ontwikkeling van hun werknemers.

 

BioBusiness Summer School

Vijfdaagse cursus waar Master studenten, PhD studenten, postdocs en (young) professionals meer inzicht krijgen in de zakelijke aspecten van Life Sciences en hun carrière mogelijkheden buiten de academische wereld.

Talent Accelerator Programme for BioBusiness

Een training- en begeleidingsprogramma van acht maanden om de groeicurve van professionals in commerciële functies te verbeteren.

Global Investor Forum

Programma voor Life Sciences bedrijven die op zoek zijn naar financiering voor hun bedrijf.

Grant Application Course

Verbetering van je subsidie aanvraagvaardigheden voor een succesvolle carrière in de academische wereld.

Business Development Programme

Tweedaagse cursus waar junior tot mid-level BD professionals hun kennis over het BD proces uitbreiden en hun BD competenties versterken.

Global Scale-up - US Tour

Programma voor Life Sciences bedrijven die op zoek zijn naar financiering voor hun bedrijf.

Contact cursussen

Mis je kennis of vaardigheden die niet genoeg aan bod komen tijdens je studie of baan? Of heb je vragen over bovengenoemde cursussen? Neem dan contact op met onze Programma Manager Onderwijs.

courses[at]bcfcareers.com
+31(0)35 62 30 781

Onze sponsoren
NL EN
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Hyphen Projects gebruikt cookies op bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.