BCF Courses B.V.

Hyphen Projects heeft als doel om Life Sciences studenten en professionals gedurende hun hele carrière te ondersteunen door carrière-evenementen te organiseren, loopbaan advies te bieden, onze vacaturesite voor Life Sciences en een door ons aanbod aan cursussen die gericht zijn op alle fasen van jouw carrière. Wij zijn voorstanders van levenslang leren!

Vaak kunnen onze cursussen volledig of gedeeltelijk worden gefinancierd vanuit het persoonlijk budget dat universiteiten en bedrijven beschikbaar stellen voor de ontwikkeling van hun werknemers.

 

CORE Webinar - Focus: Job Search & Application

26 Augustus 2020 - Online
De webinar heeft als doel om studenten in Life Sciences (bachelors, masters, PhD's en Postdocs) advies & tips te geven voor het zoeken en solliciteren naar banen in het corona-tijdperk.

Talent Accelerator Programme for BioBusiness

Volgende editie start in september 2020
Een training- en begeleidingsprogramma van acht maanden om de groeicurve van professionals in commerciële functies te verbeteren.

CORE Webinar - Focus: Finding your Career Path

TBA - online
De webinar heeft als doel om studenten in Life Sciences (bachelors, masters, PhD's en Postdocs) een overzicht te geven van de Benelux Life Sciences-sector en het bepalen van hun profiel (sterke en zwakke punten, ambities en motivaties) om hun carrière pad en banen te vinden die passen bij hun interesses.

Grant Application Course

2021 data TBA
Verbetering van je subsidie aanvraagvaardigheden voor een succesvolle carrière in de academische wereld.

BioBusiness Summer School

2021 data TBA
Vijfdaagse cursus waar Master studenten, PhD studenten, postdocs en (young) professionals meer inzicht krijgen in de zakelijke aspecten van Life Sciences en hun carrière mogelijkheden buiten de academische wereld.

Global Investor Forum

2021 data TBA
Programma voor Life Sciences bedrijven die op zoek zijn naar financiering voor hun bedrijf.

Global Scale-up - US Tour

Programma voor Life Sciences bedrijven die op zoek zijn naar financiering voor hun bedrijf.

Contact cursussen

Mis je kennis of vaardigheden die niet genoeg aan bod komen tijdens je studie of baan? Of heb je vragen over bovengenoemde cursussen? Neem dan contact op met onze Programma Manager Onderwijs.

courses[at]bcfcareers.com
+31(0)35 62 30 781

Onze sponsoren
NL EN
Inloggen
Hyphen Projects gebruikt cookies op bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees voor meer informatie: www.bcfcareer.nl/privacy-policy