Grant Application Course

Enhance your career prospects in academia
16-17 januari 2020 - Science Park Amsterdam

Register here for the Grant Application Course!

 

Introductie

Aangezien je carrière in de academische wereld in bijna elke fase grotendeels bepaald wordt door hoe succesvol je bent in het verkrijgen van financiering, is dit een essentiële vaardigheid om te leren. Helaas zijn de beschikbaarheid van adequate trainingsmogelijkheden hiervoor vaak beperkt. Onderzoekers zijn vaak getraind in wetenschappelijk schrijven, maar dit verschilt fundamenteel van het schrijven van subsidievoorstellen.

Als je bijvoorbeeld een subsidieaanvraag schrijft, moet je uitvoerig ingaan op de relevantie van jouw onderzoek en op de voordelen ervan voor je vakgebied, terwijl dit slechts een ondergeschikte rol speelt in een wetenschappelijk artikel. Verder moet je een trendy en financierbaar onderzoeksonderwerp bepalen en schattingen maken over de kosten en tijd die een project zal kosten.

Deze cursus is gericht op promovendi, postdocs en startende groepsleiders die hun wetenschappelijke carrière kansen willen vergroten door het verbeteren van hun subsidieaanvraag vaardigheden.

In deze cursus worden onder andere de volgende aspecten behandeld:
1. Hoe je de juiste financieringsmogelijkheid vindt uit de honderden beschikbare subsidies.
2. Hoe je een geschikt onderwerp kiest voor een kansrijke subsidieaanvraag.
3. Hoe je een overtuigende subsidie samenvatting schrijft om mensen te overtuigen om verder te lezen.
4. Hoe je een aanvraag structureert en tips om jouw aanvraag gehonoreerd te krijgen.
5. Feedback van een ervaren subsidie expert of beoordelaar op het belangrijkste aspect van je beurs; de subsidie samenvatting.

Sprekers
1. Ervaren professoren
2. Subsidieadviseurs die honderden subsidies over hun carrière hebben beoordeeld en ondersteund.
3. Ervaringsverhalen van beginnende onderzoekers die onlangs zelf een succesvolle financiering hebben verkregen, zoals Veni, Marie-Curie of persoonlijke PhD beurzen.
4. Professionals uit financieringsinstellingen zoals NWO, of de EU vertellen over hun perspectief en visie op succesvolle subsidies.

 

Registratie

- Early-bird prijs: €895 (t/m 15-10-2019)
- Reguliere prijs: €950 (na 15-10-2019)

Alle prijzen zijn excl. 21% VAT. In de prijs zit de toegang tot het programma en catering gedurende de dag inbegrepen (lunch, koffie/thee, snacks).

Deze cursus kan volledig uit je beschikbare persoonlijk budget worden betaald omdat universiteiten de ontwikkeling van hun werknemers stimuleren en daarom dergelijke mogelijkheden aanbieden. Voor scholarships en andere financieringsmogelijkheden, klik hier.

Contact

Heb jij vragen omtrent de Grant Application Course? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail!

Remco Jongkind
courses[at]bcfcareer.com
+31(0)35 303 0343

Onze sponsoren
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Hyphen Projects gebruikt cookies op bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.