BIRD Recruitment

BIRD Recruitment

Name organisation

BIRD Recruitment

Address

Elektronicaweg 25
2628 XG Delft

E-mail

contact@birdrecruitment.nl

Phone number

088-0351990

Website

http://www.birdrecruitment.nl/

Number of employees

10

Type of organisation

Recruitment office

General company profile

BIRD Recruitment B.V. levert recruitment services voor de biotechnologische-, (bio)farmaceutische-, levensmiddelen- en chemische sector. Sinds 1994 levert BIRD een positieve bijdrage aan de resultaten van haar klanten door het recruiten van goed gekwalificeerd personeel. BIRD Recruitment B.V. opereert vanuit Delft, het Leiden BioScience Park en Chemelot Geleen. Zij levert personeel aan voor plaatsingen en detacheringen bij klanten. Daarnaast faciliteert BIRD Recruitment B.V. bedrijven middels het ‘collegiaal uitlenen’ van personeel via de BIRD Bioflex.

Company activities:

Onze database bestaat uit kandidaten en vacatures uit binnen- en buitenland. Onze database, netwerk en zoekmethodes garanderen een goede search van en een gedegen match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Voordat een kandidaat wordt geïntroduceerd bij onze opdrachtgever is hij/zij uitgebreid, ervaringsgericht, geïnterviewd volgens de STAR-methode. Kandidaten worden eveneens gedegen geïnformeerd over de opdrachtgever en de functie. Onze tijd en inspanning zijn gericht op het verkrijgen van de beste match, een goede voorbereiding van de kandidaat op de sollicitatie en een correcte administratieve afhandeling.

We are looking for

Wij zoeken kandidaten met een MBO-, HBO- of Universitaire opleiding in één van de genoemde richtingen van Life Sciences of Chemie. Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift is gewenst, maar niet altijd noodzakelijk. Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Wij vinden persoonlijk contact met onze kandidaten erg belangrijk. Om die reden nodigen we u uit voor een oriënterend gesprek. Wij bespreken graag uw CV, wensen en ambities m.b.t. uw loopbaan met u èn onze mogelijke rol daarin.

What we have to offer

BIRD Recruitment B.V. biedt Recruitment en Detachering van Life Science professionals aan. We recruteren en begeleiden onze kandidaten tijdens de gehele sollicitatieprocedure. Onze kennis en uitgebreide netwerk zorgt voor een ideaal uitgangspunt voor recruiten in dit vakgebied.

Heeft u een vacature of zoekt u juist een (nieuwe) baan/uitdaging of bent u toe aan een volgende stap in uw carrière, kijk dan op onze website: www.birdrecruitment.nl voor vacatureplaatsing, onze vacatures of een open sollicitatie. Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten!
Share this company
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies. For more information, read: www.bcfcareer.nl/privacy-policy