Balans Laboratorium

Balans Laboratorium

Name organisation

Balans Laboratorium

Address

Jansbuitensingel 6-1
6811 AA Arnhem

E-mail

info@balans.nu

Phone number

088-890 08 00

Website

http://www.balans.nu

Active in sectors

Bio/Life Sciences, Chemistry, Food, Pharma

Type of organisation

Recruitment office

General company profile

Balans bemiddelt op een betrouwbare en doortastende wijze startende en ervaren professionals naar hun nieuwe functie. Als specialist in de branches Laboratorium en Procestechniek is Balans vaste partner van diverse organisaties in Nederland en België. Onze opdrachtgevers bevinden zich binnen de chemische, levensmiddelen-, (medisch)-technologische en farmaceutische industrie.

Company activities:

Bij Balans vind je deskundige adviseurs met een scherpe intuïtie en een openzinnige aanpak. Wij zijn betrokken en transparant in onze werkwijze en gaan met veel energie voor jou op zoek naar nieuwe uitdagingen.

We are looking for

Ben jij een professional in de chemie, levensmiddelen-, farmaceutische of procesindustrie en toe aan een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan in bij Balans Laboratorium of Procestechniek op www.balans.nu!

Wij zijn altijd op zoek naar startende en ervaren kandidaten. Bij Balans vind je functies als laborant, analist, procesoperator, procesengineer, kwaliteitsmedewerker, technicus, maar ook functies voor managers, teamleiders en senior analisten en engineers. Of je nu een managementpositie ambieert of een functie op de werkvloer, Balans kijkt altijd samen met jou naar je wensen en de mogelijkheden.

What we have to offer

Op www.balans.nu zie je altijd de nieuwste vacatures voor permanente en tijdelijke functies, van junior tot senior level. Volg ons ook via twitter: @BalansLab en @Bprocestechniek. Of word lid van onze groepen op LinkedIn: Balans Laboratorium en Balans Procestechniek.

Met onze expertise, relaties en innovatieve instrumenten vindt Balans de uitdaging die jij nodig hebt in je loopbaan. Wij voorzien je daarbij altijd van zorgvuldige informatie over de functie en de organisatie. Zo bieden wij jou optimale begeleiding bij je sollicitatie.
Share this company
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.