Locatie

BCF Career Event WeSt vindt plaats op 20 november 2019 op Hogeschool Leiden.

Adresgegevens

Zernikedreef 11
23333 CK
Leiden

Route & Bereikbaarheid

Hogeschool Leiden ligt op loopafstand van station Leiden Centraal, naast het LUMC en Naturalis. Hogeschool Leiden is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Lopend vanaf het station...

Loop het station uit via de uitgang LUMC (niet centrum). Steek de Bargelaan over en volg het voet- en fietspad (loopt schuin naar links). Aan het einde steek je de Albinusdreef over (het LUMC ligt dan links van je) en vervolg je de route via het Hippocratespad. Steek het water over en sla daarna schuin naar rechts af (voetpad). Loop door tot de rotonde en steek de Sandifortdreef over. Loop naar links richting de Zernikedreef. Na enkele meters bereik je het hoofdgebouw van Hogeschool Leiden aan de Zernikedreef 11.

Met het openbaar vervoer...

Je kunt ook (vanaf het station) de bussen 221 of 43 nemen. Uitstappen bij halte Zernikedreef. Bekijk de actuele reisinformatie via 9292.nl.

Met de auto...

De hogeschool is het makkelijkst te bereiken via de A44. Bij het Transferium de afslag Leiden 8 nemen. Onderaan de afslag de N206 richting Leiden Centrum nemen. Na ongeveer 1 kilometer bij Naturalis linksaf de Darwinweg op. Bij de rotonde ziet u aan uw linkerhand Hogeschool Leiden liggen.

Parkeergelegenheid

Let op! Hogeschool Leiden heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen. Daarom raden wij bezoekers aan zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Mocht u toch met de auto komen, dan kunt u deze parkeren bij het LUMC. Het LUMC beschikt over een parkeergarage en diverse parkeerterreinen waar u betaald kunt parkeren. De betaalautomaten zijn op de begane grond van de parkeergarage. Het parkeertarief bedraagt €2,00 per uur tot een maximum van €23,50 per dag (24 uur).

Navigatieadres parkeergarage LUMC: Albinusdreef

Een alternatief is parkeergarage Morspoort. Het parkeertarief bedraagt hier tussen 07.00 en 21.00 uur €0,50 per 15 minuten en na 21.00 uur €0,25 per 15 minuten tot een maximum van €10,00 per dag (24 uur). De parkeergarage is alle dagen van de week 24 uur per dag open.

Navigatieadres parkeergarage Morspoort: Bloemfontijnstraat 2

Our sponsors
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.