Over ons

BCF Career - online carrière platform voor professionals in Life Sciences

BCFcareer.com is een platform dat het hele jaar door content biedt voor professionals in Life Sciences: zoals informatie en advies over sollicitereninterviews met professionals, eerste hulp voor carrière switches, tips & tricks en nog veel meer. Aanvullend kun je ook vacatures vinden voor starters en ervaren professionals, werkgeversprofielen raadplegen en informatie vinden over carrière gerelateerde evenementen en cursussen.
Hiermee worden de drie initiële BCF producten - BCF Career Event, BCFjobs en BCF Career Guide - onder één noemer gebracht van BCF Career.

Wist je dat de content van BCF Insights geschreven wordt voor en door professionals uit de sector? Op deze manier sluit de content 100% aan voor ons doelgroep van Life Scientists. Ben je enthousiast over BCF Career en wil je je ervaringen op het gebied van het vinden van een baan en/of werken in de sector delen met de Life Sciences community? Neem dan contact op met Katinka Zinner van het BCF Career team via info[at]bcfcareer.com.

Lees hier meer over onze doelgroep.

Hyphen Projects

Hyphen Projects zet zich in om studenten en professionals in de Life Sciences sector gedurende hun hele carrière te ondersteunen. Hiervoor organiseren we oriëntatie-evenementen zoals de BCF Career Events om je te helpen bij het kiezen van een carrière en bij het vinden van je volgende baan. Verder bieden we online loopbaanartikelen en vacatures aan waar je jouw droombaan kunt vinden. Ten slotte organiseren we cursussen gericht op de verschillende fases van jouw carrière om jezelf professioneel te ontwikkelen en je carrière vooruit te helpen. Wij zijn voorstanders van leven lang leren!

Onze sponsoren
NL EN
Login
Hyphen Projects gebruikt cookies op bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees voor meer informatie: www.bcfcareer.nl/privacy-policy