Administratief medewerker QC

Job

Voor onze opdrachtgever in Flevoland zijn wij op zoek naar een kandidaat die administratieve ondersteuning wilt geven op de QC afdeling. Het bedrijf beschikt over moderne productiefaciliteiten en ontwikkelt en produceert in opdracht van marketing- en verkooporganisaties in binnen- en buitenland.

De kandidaat die administratieve ondersteuning wilt geven op de QC afdeling gaat zich bezig houden met de volgende werkzaamheden:

  • Beheer van het laboratorium archief;
  • Archiveren van laboratorium data en sample; 
  • Archiveren van productie protocol;
  • Versturen van samples bestemd voor externe laboratoria;
  • Verwerken van laboratorium data in het ERP systeem.

Profile

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan op administratief gebied op de afdeling van een QC Lab? Wij zijn per direct opzoek naar iemand die administratieve ondersteuning wilt geven aan de QC afdeling. Dit is een functie van ongeveer 3 maanden. Voor deze functie zijn wij opzoek naar een kandidaat met de volgende achtergrond:

  •  Afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur richting analytische chemie;
  • Ervaring binnen eeproductieorganisatie (voeding, farmacie, cosmetica, medische hulpmiddelen) is een pre, bij voorkeur op een QC lab;
  • Zelfstandig, precies, consequent, teamplayer, en meedenken; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Company profile

Sollicitatieprocedure

De afdeling Quality Control (QC) is verantwoordelijk voor de kwaliteitscontroles op grondstoffen, verpakkingsmaterialen, in-process materiaal en eindproducten, de stabiliteitsstudies voor registratie doeleinden en voor validaties van methoden en processen. De afdeling bestaat uit een analytisch-chemische groep en een administratieve supportgroep.
Heb je naar aanleiding van deze functie nog vragen? Neem dan contact op met Amber List via 088 8900832. Zij staat je graag te woord!

Ben je een ervaren laboratoriumprofessional en op zoek naar een volgende stap in je carrière? Balans Laboratorium bemiddelt op professionele en doortastende wijze senior scientists en managers met een laboratorium-of levensmiddelen achtergrond naar hun nieuwe functie.


Solliciteren

Location

Zeewolde

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

25.03.2020

Publication end date

25.04.2020

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.