Analist

Job

Werken bij één van de leidende diagnostische centra in Nederland. Dat wil jij toch ook? Bij Diagnostiek voor U staan een klantgerichte, persoonlijke benadering, kwaliteit en innovatie centraal. In een informele werksfeer, waarbij alle medewerkers voor elkaar klaar staan, krijg jij alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

Op dit moment zoeken wij een:


Analist
Laboratorium Eindhoven, 36 uur per week

Zo ziet de afdeling eruit
Het laboratorium op onze locatie aan de Boschdijk in Eindhoven (50 medewerkers) verwerkt routinematig middels een sterk geautomatiseerde systeem (track) de klinisch chemische, hematologische en serologische analyses bestemd voor (huis)artsen, verloskundigen en overige instellingen. Per dag worden in totaal meer dan 3000 orders verwerkt. De staf van het laboratorium bestaat uit 3 klinisch chemici, een arts-microbioloog, een ziekenhuisapotheker en een manager.

Dit zijn je taken
Binnen het team van analisten word je ingewerkt op de diverse deelgebieden; o.a. klinische chemie-serologie, hematologie, moleculaire diagnostiek e.d. Het laboratorium is sterk geautomatiseerd en werkt met een tracksysteem. De analyseresultaten worden door jou beoordeeld en je neemt maatregelen bij bijv. afwijkende uitslagen. Naast de laboratoriumonderzoeken verricht je tevens pre- en postanalytische werkzaamheden.

Na de inwerkperiode neem je ook deel aan de vroege (7.30-16.00 uur) en late dienst (14.30-23.00 uur) op het laboratorium. De werkzaamheden vinden plaats op maandag t/m vrijdag en zaterdagochtend.

Profile

 • Minimaal een afgeronde opleiding MBO klinische chemie of aanverwant
 • Analytisch denken, je herkent belangrijke informatie en legt verbanden tussen de diverse gegevens/onderzoeksresultaten
 • Ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking (must)
 • Zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren
 • Enthousiast, pro-actief en flexibel ingesteld
 • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en/of overlegd.

Benefits

 • Inschaling vindt plaats conform FWG 3.0 salarisschaal 40 van de CAO-Ziekenhuizen
 • Enthousiaste personeelsvereniging/activiteitencommissie
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
 • Prettige werksfeer.

Company profile

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide diagnostische dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek (functieonderzoek, beeldvorming en laboratoriumonderzoek).

Contact

Mark Engels en/of Anouk Bol, teamleiders Laboratorium, staan je graag te woord. Je kunt hen bereiken op telefoonnummer 040 – 21 41 365.

Enthousiast?
Je motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen we graag via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Location

Eindhoven

Company

Diagnostiek voor U

Publication date

28.07.2020

Publication end date

26.09.2020

Diagnostiek voor U
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies. For more information, read: www.bcfcareer.nl/privacy-policy