Analist Immunologie

Job

Als analist immunologie werk je met 6 collega's op de afdeling. Je gaat je bezighouden met het uitvoeren van analyses op het gebied van histologie, immunochemie, immunofluorescentie en in situ hybridisatie. Verder lever je een bijdrage aan de kwaliteitsbewaking van de gebruikte technieken, procedures en kwaliteitssysteem.

Profile

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een MLO/ HLO opleiding met ervaring in de Pathologie. Om in aanmerking te komen beschik je verder over:

  • ervaring met Immunochemie en Immunofluorescentie;
  • ervaring met histologische analyses en FISH is gewenst;
  • je bent bekend met de ISO 15189;
  • je kan goed in een team werken;
  • je kan zelfstandig en secuur werken.

Company profile

Sollicitatieprocedure

We bieden een uitdagende functie binnen een klein en specialistisch team. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen en het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Deze functie staat uit voor 36 uur per week.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Gorana Nikic op telefoonnummer 088-8900841. Zij staat je graag te woord!

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.

Volg ons ook op Twitter: @BalansLab en word lid van onze groep op LinkedIn: Balans Laboratorium.


Solliciteren

Location

Zuid-Holland

Company

Balans Laboratorium

Publication date

11.02.2019

Publication end date

12.04.2019

Balans Laboratorium
Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.