Share

Bereider / proces operator

Je bereidt vloeibare farmaceutische en cosmetische producten

Job

Bereider / Farmaceutisch Proces Operator
M / V – CDI – 3 ploegendienst

Functie
Je bereidt vloeibare farmaceutische en cosmetische producten (o.a. medicijnen) op basis van een bereidingsprotocol. Hierbij heb je oog voor het strikt naleven van de GMP en veiligheidsvoorschriften. Je controleert de kwaliteit van het product door op vastgelegde momenten monsters te nemen en te analyseren. Indien het product aan de geldende kwaliteitseisen voldoet, geeft jij het product vrij voor verdere verwerking.

Bij het optreden van productieafwijkingen ben jij degene die de afwijking vastlegt en als eerste op zoek gaat naar de oorzaak. Kennis van en ervaring met het uitvoeren van een root cause analyse is dan ook een flinke pre.

Productieafwijkingen kunnen voorkomen, maar proberen we uiteraard te voorkomen. Als Farmaceutische Proces Operator heb jij dan ook een actieve rol in het signaleren van mogelijke knelpunten en het initieren en uitvoeren van procesverbeteringen. Kennis hebben van Lean Manufacturing (yellow belt) en procesoptimalisatie is een pre voor deze functie.

Het bereiden van producten is je primaire taak waar ook schoonmaak van de ruimte(s) en apparatuur bij horen. Tevens kan je worden ingezet bij het afwegen van grondstoffen in de weegkamer.

Profile

Een MBO+ of HBO niveau door opleiding of aangevuld door productie ervaring, het liefst binnen farmaceutische industrie. Daarnaast heb je ervaring/competenties in procesmatig werken en het accuraat bijhouden van de productie administratie. Ervaring met GMP vormt een belangrijke pré. Evenals kennis van of ervaring met XFP, SAP en Microsoft Office (in ieder geval Excel, Word en Outlook). Daarnaast ben je bereid om in 3 ploegendiensten te werken en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Benefits

Onregelmatigheidstoeslag 2/3 ploegen komt ongeveer neer op 12% voor 2 ploegen en 18% voor 3 ploegen

8% vakantietoeslag van het bruto jaarsalaris

Pensioenregeling: beschikbare premieregeling, pensioenlasten zijn verdeeld tussen Delpharm (2/3 deel) en werknemer (1/3 deel)

27 vakantiedagen en 10 ADV dagen op fulltime basis. (van de 10 dagen ADV kunnen er max. 5 per jaar collectief toegewezen worden door werkgever)

bonusregeling (max € 600 bruto per jaar in 2021-2022)

Company profile

Delpharm is een internationaal farmaceutisch productiebedrijf in Bladel. Wij produceren in opdracht van grote farmaceutische en cosmetische bedrijven. We behoren tot de top 5 van farmaceutische producenten in Europa. In Bladel worden ongeveer 300 verschillende producten gemaakt die in 50 landen worden verkocht. Samen met ongeveer 160 collegae in Bladel wordt ervoor gezorgd dat er een getest en kwalitatief goed product wordt afgeleverd aan de klant.

Contact

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur ons dan je motivatie en CV per e-mail (HumanResources.bladel@Delpharm.com)

Location Bladel
Bereider / proces operator

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Search jobs

Find your next job in Life Sciences via BCFcareer. Click on search jobs to find the vacancies that fit you. 

Learn & grow

Find the training programmes and courses that help you grow in your career.

Find employers

Find your next employer by exploring the company profiles of employers in Life Sciences.

Expand your network

Grow your network with the online and live networking opportunities of BCFcareer.

Post your CV for recruiters

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.