Chemisch Analist

Job

Ben je op zoek naar een zelfstandige functie waarbij het belangrijk is dat je een echte teamplayer bent? Dan is dit wellicht je toekomstige baan!

In deze functie help je mee om de nieuwe afdeling tot een succes te maken. Je voert routinematige analyses uit met de ICP-MS. Je doet ook de voorbewerking. Daarnaast denk je mee aan het verbeteren van het proces binnen de afdeling. De analyses en rapportages doe je zelfstandig. Je werkt volgens het kwaliteitssysteem en bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van je werkzaamheden. Tot slot breng jij ideeën in voor het verbeteren van het werk. Qua werktijden kan het flexibel zijn.

Profile

In de functie van Chemisch Analist gelden de volgende functie-eisen:

  • Minimaal een afgeronde (k)MLO opleiding in de chemie;
  • Je hebt ervaring met nat-chemische testen;
  • Ervaring met ICP-MS is een pré;
  • Ervaring in de voedingsmiddelen is een pré;
  • Flexibel, teamplayer;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede spreek- en taalvaardigheid van de Nederlandse taal;

Company profile

Sollicitatieprocedure

Dit betreft een fulltime positie in dagdienst. Het geboden salaris ligt rond de € 2000,- o.b.v. een fulltime aanstelling.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gelijk contact op met Berry Willemsen op telefoonnummer 088-8900847 of per e-mail berry.willemsen@balans.nu. Zij staat je graag te woord!

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.

Volg ons ook op Twitter: @BalansLab en word lid van onze groep op LinkedIn: Balans Laboratorium.


Solliciteren

Location

Gelderland

Company

Balans Laboratorium

Publication date

03.12.2018

Publication end date

01.02.2019

Balans Laboratorium
Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.