Chemisch Analist TNO

Job

Als chemisch analist in het onderzoeksteam AMS & Biomarkers werk je mee in een variëteit aan projecten. De projecten zijn primair gericht op het toepassen van hoogwaardige en extreem gevoelige analysetechnieken voor de farmaceutische industrie. Je werkzaamheden variëren van de analyse van monsters uit klinische studies, tot de ontwikkeling van UPLC-AMS analyse eventueel ondersteund met de Q-Exactive en bijbehorende software tools voor metaboliet identificatie. Daarnaast zal je worden opgeleid om te werken met de enige biomedische accelerator massa spectrometers (AMS) in Europa. Dit alles doe je in een hecht team van professionals in een open en informele cultuur.


Binnen TNO ga je aan de slag bij het team AMS & Biomarkers, dat onderdeel is van de afdeling Metabolic Health Research. Als team zijn we open, gezellig en collegiaal. We bestaan uit twintig collega’s, een mooie internationale mix van analisten en scientists, met aan het roer de teamleider. Ons werk verdelen we over het kantoor en het lab.

Profile

Je bent zelfstandig en neemt graag het initiatief. Daarnaast kun jij je aandacht prima verdelen over verschillende aandachtsgebieden of projecten en vind je het leuk om taken parallel uit te voeren. Jouw goede planning skills komen daarbij zeer goed van pas. Samenwerken? Dat is iets waar je energie van krijgt. Helemaal als je tot mooie resultaten komt. Wat je nog meer in huis hebt?

  • Een HLO-diploma én bij voorkeur een aantal jaar relevante werkervaring;
  • Grote interesse in laboratorium onderzoek met behulp van chromatografie en massa spectrometrie;
  • Ervaring met opwerking van (humaan) biologisch materiaal
  • Ervaring met het opzetten van geavanceerde UPLC en UPLC-MS methoden met behulp hoge resolutie massa spectrometrie;
  • Naast MS, bij voorkeur ervaring met detectietechnieken zoals PDA, ECD, Fluorescentie etc.;
  • Uitstekende schriftelijke- en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels.

Benefits

Werken met plezier betekent voor iedere werknemer iets anders. Daarom bieden wij bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden a-la-carte, waarbij je maandelijks diverse arbeidsvoorwaarden tegen elkaar kunt uitruilen. Door flexibele werktijden (bijvoorbeeld 4x9) en verschillende verlofregelingen kun je zelf een pakket creëren wat optimaal aansluit op jouw wensen. Kijk hier voor meer informatie over onze flexibele arbeidsvoorwaarden.
TNO hecht veel waarde aan zowel jouw persoonlijke als jouw professionele ontwikkeling. Er zijn vele mogelijkheden om met je ontwikkeling aan de slag te gaan: congressen, opleidingen, workshops, coaching, intervisie, mentoring en functierotatie. Bij TNO heb je de regie van je eigen carrière voor een zeer groot deel in eigen hand. Het salaris voor deze functie ligt tussen €2.800,- en €3.900,-, afhankelijk van je expertise en ervaring.

Company profile

Bij TNO innoveren we voor een gezonder, veiliger en duurzamer leven. En voor een sterke economie. Sinds 1932 ontwikkelen wij kennis en technologie voor het algemeen belang. We vinden elkaar in verwondering en vindingrijkheid, en we zijn gedreven om grenzen te verleggen. Voor jouw talent en ambitie is er alle ruimte en ondersteuning. Je werkt samen met mensen die aan je gewaagd zijn, die jou inspireren én van jou willen leren. Onze state-of-the-art-faciliteiten zijn er om jouw visie te verwezenlijken. Wat je bij TNO doet, doet ertoe: impact maakt het verschil. Want met elke innovatie draag je bij aan het leven van morgen.
Lees meer over TNO als werkgever

Contact

Solliciteren is mogelijk t/m 10 januari 2021. De eerste ronde staat gepland op 19 januari. Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes. En afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden. We streven ernaar dit binnen 4 weken af te ronden.

HEEFT DEZE VACATURE IETS BIJ JE LOS GEMAAKT?
Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet!
Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen.

Recruiter: Heleen Stork
Mobiel: +31 (0)6-515 34922
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/heleen-stork-a30a121/


Hiring manager: Han Sandt, van de
Telefoonnummer: 08886 61833

Location

Leiden

Company

TNO

Publication date

17.12.2020

Publication end date

15.02.2021

Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies. For more information, read: www.bcfcareer.nl/privacy-policy