Chemisch Specialist

Job

Voor een klant van ons in Groningen zijn we op zoek naar een Chemisch Specialist.

Op het laboratorium werken circa 30 analisten verdeeld over de teams Chemie en Microbiologie. Je komt te werken in het team Anorganische Chemie.
Je voert analyses uit met verschillende technieken zoals als ICP-MS, ionchromatografie, discreet analyser en klassieke chemische analyses. Je start in deze functie als analist met het uitvoeren van routine analyses, het beheer en onderhoud van de apparatuur en groeit uiteindelijk door tot specialist middels “learning on the job” en het volgen van diverse relevante trainingen.
Als specialist ben je het aanspreekpunt voor het anorganische laboratorium. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verdeling van het werkaanbod en de kwaliteit van de analyses. Daarnaast signaleer je ontwikkelingen en optimalisaties van analysemethoden binnen het eigen werkveld.

Profile

Wat breng jij mee?

- Je beschikt over een afgeronde chemie opleiding (mbo-niveau 4) met minimaal 6 jaar relevante werkervaring.
- Je hebt affiniteit met kwaliteit en het kwaliteitssysteem ISO 17025.
- Je denkt mee in het verbeteren en optimaliseren van de bestaande analysemethoden.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
- Je hebt een goed analytisch vermogen en je kunt pragmatisch denken.
- Je hebt een proactieve houding.
- Je kunt oplossingsgericht denken.
- Je bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen.

Company profile

Sollicitatieprocedure

Een contract van een jaar met kans op verlenging voor onbepaalde tijd. De functie als analist is ingedeeld betekent een minimumsalaris van € 2.800 en een maximumsalaris van€ 3.700 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Uiteindelijk word je als specialist ingedeeld in hogere schaal. Dit betekent een minimumsalaris van € 3.200,00 en een maximumsalaris van € 4.500 bij een fulltime dienstverband.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Aline Zwakenberg op telefoonnummer 088-8900847 of aline.zwakenberg@balans.nu. Zij staat je graag te woord!

Heeft u een HLO opleiding in de microbiologie/klinische chemie afgerond, kennis van het laboratorium en ben je op zoek naar de volgende stap in uw carrière? Balans Laboratorium heeft vele functies open staan voor laboranten, analisten, productontwikkelaars en kwaliteitsmedewerkers. Kijk op onze website en schrijf je in! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures, nieuws uit de branche of andere leuke wetenswaardigheden? Volg ons dan op Twitter: @BalansLab en word lid van onze groep op LinkedIn: Balans Laboratorium.


Solliciteren

Location

GRONINGEN

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

21.07.2021

Publication end date

19.10.2021

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies. For more information, read: www.bcfcareer.nl/privacy-policy