Constructie Manager

Constructie Management, Chemie/Olie, Project Management, SHE regelgeving

Job

CLS Services is dé specialist voor werving & selectie en loopbaancoaching in chemie & life sciences.
Voor onze opdrachtgever DSM Firmenich zijn wij op zoek naar een Constructie Manager .

Keywords
  • Constructie Management
  • Chemie/Olie
  • Project Management
  • SHE regelgeving

We zoeken in eerste instantie een Constructie manager (CM) voor de projecten die we uitvoeren met ons projectteam. De bedoeling is dat je daarna door zal groeien naar de rol van project manager. Het team bestaat uit 1 x E&I, WTB en process control. De projecten zijn multidisciplinair, maar dit zijn geen miljoenen projecten.
Je werk bestaat uit: toezicht, afstemming met productie (merendeel brown field), bewaking op de SHE -regels nalevering. Toolboxen en start werk begeleiding van nieuwe contractors.
Daarnaast moet de CM ook zelfstandig kunnen optreden als PM, scoping, aansturen, interne procedures etc.
Kennis van de productiesystemen hier is goed gewaarborgd binnen het huidige team. Ze zijn minder georganiseerd op vlakken als utilities, gebouwen, HVAC. Dus een goede inhoudelijke kennis hierop is zeker een pre.
Voor de werkzaamheden gaan ze meer en meer uitbesteden aan partners, voor uitvoering maar ook zeker voor de engineering. Het accent is wat aan het verschuiven en we zoeken dan ook iemand die met verandering om kan gaan.

Profile

De ideale kandidaat heeft een HBO/TU achtergrond met ruime relevante werkervaring, het liefst met ervaring in chemie/olie. Je bent in staat om veelvuldig in de fabrieken aanwezig te zijn en je hebt een gedegen kennis van de meest voorkomende zaken rond constructie. Als Constructie Manager ben je een spin in het web, goede soft skills zijn dus een echte must: helder en duidelijk communiceren naar de contractors en goede stakeholder management intern (plant management, operations en de SHE afdeling zijn de interne klanten).
Nederlands is de voertaal en goede beheersing van Engels is ook vereist.

Benefits

Project start met 6 maanden, als alles goed loopt verwachten we voor langere tijd (jaren) verlenging.
On-site rol, ca. 25.000 stappen per dag

Company profile

DSM-Firmenich – innovators in nutrition, health, and beauty. They bring progress to life by combining the essential, the desirable, and the sustainable.

From their master perfumers and flavorists to their expert nutritionists and scientists, their trailblazing teams work closely with customers, supporting their ambitions with 150+ years of R&D expertise.

With a passionate and talented team of close to 30,000 employees, they are determined to be a force for good. And to work together to positively impact people and planet.

Contact

Geïnteresseerd? Stuur ons dan een uitgebreid curriculum vitae, voorzien van uw motivatie. Gebruik hiervoor ons online sollicitatieformulier. (zie URL) (Vacaturenummer A2400008)
Location Delft
Share
Constructie Manager

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Search jobs

Find your next job in Life Sciences via BCF Career. Click on search jobs to find the vacancies that fit you. 

Learn & grow

Find the training programmes and courses that help you grow in your career.

Find employers

Find your next employer by exploring the company profiles of employers in Life Sciences.

Expand your network

Grow your network with the online and live networking opportunities of BCF Career.

Post your CV for recruiters

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.