Share

Customer Service Medewerker

Customer Service Medewerker Food Lab

Job

CLS Services is dé specialist voor werving & selectie en loopbaancoaching in chemie & life sciences.
Voor onze opdrachtgever Lavetan zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker.

Keywords
  • HBO
  • Communicatie
  • Klant contact
  • Voeding
  • Laboratorium

Om het customer service team te versterken en de forse internationale groei het hoofd te bieden zoeken wij een Medewerker Customer Service.
Als Customer Service medewerker ben jij gezicht naar de klant en werk je in een klein team met een hoge mate van zelfstandigheid. Los van de vaste taakverdeling maak je iedere dag samen met je collega’s een goede verdeling van het werk.
Je krijgt telefonisch of via mail vragen van klanten binnen die je direct beantwoordt of nadat je intern informatie hebt ingewonnen bij het laboratorium. Daarnaast zorg je ervoor dat de juiste informatie overzichtelijk in ons CRM systeem wordt gezet zodat er voor iedere klant een goede en bruikbare historie vastgelegd is.
Sommige vragen bieden commerciële kansen die jij met jouw antennes vlot en goed weet op te pikken. Op verzoek van de klant of je collega’s van sales stel je zelfstandig offertes op en ben je betrokken bij de actieve opvolging hiervan.
Door te overleggen met je collega’s van het lab kun je knelpunten goed inschatten en ervoor zorgen dat de impact voor de klant zo klein mogelijk is en dat de klant indien nodig tijdig wordt geïnformeerd. Je werkt dus ook continu aan je eigen interne netwerk om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven.
Je ondersteunt bij de voorbereiding van klant bezoeken en/of gesprekken door de relevante informatie te verzamelen en te bundelen.

Profile

Voor deze rol zijn wij op zoek naar kandidaten met een Bachelor diploma in een administratieve richting. Ervaring met voeding en/ of lab is een pré maar geen must. Excellente communicatie in zowel Engels als Nederlands en pro-activiteit zijn de belangrijkste kenmerken. Kennis van de Franse taal is een pré. Andere belangrijke kenmerken zijn:
  • Je bent een teamspeler met hart voor de klant;
  • Je bent analytisch ingesteld, sterk cijfermatig, accuraat en hebt een kritische geest;
  • Je bent oplossingsgericht en niet bang om zelfstandig beslissingen te nemen;
  • Je vindt het leuk om met klanten te communiceren en hun problemen te vertalen naar oplossingen die de organisatie kan bieden. Hierbij heb je een gezonde dosis commercieel besef.

Ben jij de zelfstandige Customer Service medewerker die wij zoeken?

Benefits

Salaris: Uitstekend

Company profile

Lavetan is onderdeel van de GBA group en is een gerenommeerde snelgroeiende internationale laboratoriumorganisatie die laboratoriumservices aanbiedt op het gebied van food, farma, milieu en livestock in meerdere Europese landen.
Lavetan is opgericht in 1997 en sinds 2020 onderdeel van de GBA group. Vanuit Turnhout worden klanten in de levensmiddelen- en Livestock markt in de Benelux bediend. We onderzoeken in Turnhout per dag meer dan 3000 monsters (microbiologie en livestock). Het snelgroeiende pakket aan chemische analyses wordt uitgevoerd door onze collega labs in Duitsland. Samen met onze klanten werken we aan kwalitatief goede en veilige producten.
Lavetan is een bedrijf waar efficiënt en hard gewerkt wordt in een gemoedelijke sfeer. Voor onze innovatiedrang en ver doorgevoerde digitalisering en robotisering zijn we bekroond als Factory Of The Future. We willen graag groeien op een duurzame manier en daarom zijn we in 2022 gestart met een duurzaamheidsproject.
Onze mensen voelen een hoge mate van betrokkenheid naar de klant en elkaar. Natuurlijk werken we systematisch maar niet bureaucratisch. Jouw mening en acties zijn belangrijk en dragen merkbaar bij aan ons succes. We zetten net dat stapje verder voor onze klant.

Contact

Geïnteresseerd? Stuur ons (CLS Services) dan een uitgebreid curriculum vitae, voorzien van uw motivatie. Gebruik hiervoor ons online sollicitatieformulier.
Location Turnhout
Customer Service Medewerker

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Search jobs

Find your next job in Life Sciences via BCFcareer. Click on search jobs to find the vacancies that fit you. 

Learn & grow

Find the training programmes and courses that help you grow in your career.

Find employers

Find your next employer by exploring the company profiles of employers in Life Sciences.

Expand your network

Grow your network with the online and live networking opportunities of BCFcareer.

Post your CV for recruiters

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.