Share

Droogspecialist

Industriële droogtechniek, Sproeidrogen, Fluidized bed drogen, Scheidingstechnologie, Duurzaam

Job

CLS Services is dé specialist voor werving & selectie en loopbaancoaching in chemie & life sciences.
Voor onze opdrachtgever Cosun Innovation Center zijn wij op zoek naar een Droogspecialist.

Keywords
 • Industriële droogtechniek
 • Sproeidrogen
 • Fluidized bed drogen
 • Scheidingstechnologie
 • Duurzaam

Heb jij brede kennis en ervaring met industriële droogtechnologie en samenwerkingsverbanden met de relevante industriële partners en onderzoeksinstellingen? Jij hebt passie om uitdagingen om te zetten naar resultaat voor de business. Met initiatief en focus ben je in staat om met kleine stappen een groot verschil te maken. Krijg je energie van het deelnemen aan projecten op het gebied van verduurzaming van productielocaties, realiseren van 100% circulair ambitie en het minimaliseren van afvalstromen?

Wil jij een belangrijke structurele bijdrage leveren aan de ontwikkeling en toepassing van de competentie droogtechnologie binnen Cosun en haar businessgroepen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Binnen Cosun en haar businessgroepen is droogtechniek een essentiële processtap. Er liggen uitdagingen voor de ontwikkeling van droogtechniek voor nieuwe producten en het verduurzamen van deze technologie.
De projecten waaraan je gaat werken zijn technologisch van aard en hebben vaak een innovatief karakter, die passend is binnen de Cosun visie “Unlock25” waarbij het doel is om de volledige potentie van planten te benutten. Unlock25 beschrijft hoe Cosun dit wil bereiken. Voor meer info zie www.cosun.nl/Unlock25. Innovatie is een belangrijke pijler in Cosun's strategie, naast resultaatgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling.

We zoeken iemand die de competentie droogtechnologie verder ontwikkelt voor Cosun en zorg draagt voor de opbouw van de competentie.
Een deel van je tijd geef je directe en praktische support bij de Cosun business groepen. Daarnaast leid je, via een Cosun Expertise Center, het droogplatform, de realisatie van fundamentele en toegepaste onderzoeksprojecten. Je participeert in externe samenwerkingen en hebt een adviserende en initiërende rol bij de signalering en ontwikkeling van nieuwe concrete businesskansen voor Cosun.

Profile

We zoeken een kandidaat die beschikt over een academisch werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een industriële R&D omgeving op het gebied van industriële droogtechniek. Verder beschik je over een relevant extern netwerk.

Skills:
 • Analytisch, hands-on, kwaliteits- en resultaatgerichte instelling;
 • Goede oordeelsvorming en ben je in staat conceptueel te denken;
 • Initiatiefrijk en in staat om jouw visie uit te dragen;
 • Een goede helicopterview en ben je omgevingsbewust;
 • Een echte teamplayer;
 • IP awareness.

Benefits

Cosun heeft een eigen CAO en een mooi totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden. Onder andere een goed salaris, een 13e maand, 25 vakantiedagen, 23 ADV-dagen en een uitgebreide pensioensregeling. Indeling is afhankelijk van kennis en ervaring.

Company profile

Coöperatie Koninklijke Cosun U.A. (Royal Cosun) is een Nederlandse onderneming die plantaardige grondstoffen, vooral suiker en aardappelen, door middel van bioraffinage verwerkt tot ingrediënten en componenten voor voeding (voor mens en dier), chemie op basis van plantaardige grondstoffen, non-foodtoepassingen en energie.
Het concern is ontstaan uit de coöperatieve suikersector in Nederland. De eerst coöperatieve suikerfabriek werd opgericht in 1899. Bij het honderdjarig bestaan van de onderneming in 1999 verkreeg Cosun het recht het predicaat Koninklijk te voeren en werd de nieuwe naam Royal Cosun.


Je gaat werken voor Cosun R&D in ons moderne Cosun innovation center, waarbij je activiteiten in ons moderne Cosun innovation center, dat gevestigd is in Dinteloord (gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen), combineert met werkzaamheden op locatie bij de Cosun business groepen. Cosun is een moderne, solide, toekomstgerichte coöperatie, ontstaan in Nederland en met de wereld als werkterrein.

Contact

Geïnteresseerd? Stuur ons dan een uitgebreid curriculum vitae, voorzien van uw motivatie. Gebruik hiervoor ons online sollicitatieformulier. (zie URL) (Vacaturenummer A2200076)
Location Dinteloord
Droogspecialist

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Search jobs

Find your next job in Life Sciences via BCFcareer. Click on search jobs to find the vacancies that fit you. 

Learn & grow

Find the training programmes and courses that help you grow in your career.

Find employers

Find your next employer by exploring the company profiles of employers in Life Sciences.

Expand your network

Grow your network with the online and live networking opportunities of BCFcareer.

Post your CV for recruiters

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.