Share

Hoofd Laboratorium voor Toepassingstesten

physical chemistry rubber material

Job

CLS Services is dé specialist voor werving & selectie en loopbaancoaching in chemie & life sciences.
Voor onze opdrachtgever Beele Engineering zijn wij op zoek naar een Hoofd Laboratorium voor Toepassingstesten.

Keywords
  • HBO
  • Fysische chemie
  • Rubbertechnologie
  • Materiaalkunde
  • Natuurrubber afdichtingen

Producten van Beele Engineering worden in-huis ontwikkeld en getest. Ook de engineering en productie worden door het bedrijf zelf verzorgd. De verschillende R&D-centra spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling en het testen van producten, maar zijn ook van grote waarde om bestaande producten te verbeteren of praktijksituaties voor en met klanten te simuleren.
Als laboratoriummedewerker ga je aan al deze activiteiten bijdragen. Je bouwt tests op aan de hand van testprogramma’s die je krijgt aangereikt en waaraan je ook zelf een bijdrage levert. De testen variëren van brandtesten tot het testen van dichtheid, treksterkte of materiaalsamenstelling. Je voert de tests zelfstandig uit. Na afloop zorg je voor een gedetailleerde en nauwkeurige rapportage en zorgt daarbij voor een goede administratie.
Wie zoeken we?
Voor deze zelfstandige functie met een brede range van taken zoeken we kandidaten die zich uitgedaagd voelen om te werken vanuit veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jouw werkwijze kenmerkt zich door een schematische en consequente aanpak. Je weet overzicht te houden op de uit te voeren testen en je verwerkt de resultaten consequent en overzichtelijk. Deze functie heeft een mooie samenloop van theoretische en praktische taken. Daarnaast biedt de baan veel zelfstandigheid en is er veel ruimte tot groei in het, in het algemeen onderbelichte, gebied van rubber techniek.

Profile

Heb jij een HBO opleiding met kennis van chemie, materiaalkunde en/of kunststoffen? Heb jij ervaring in de rubberindustrie en beschik je over voldoende inventiviteit om ook niet-alledaagse problemen op te lossen dan is deze interessante functie wat voor jou!
Je hebt ervaring in het zelfstandig voorbereiden, opzetten en uitvoeren van testen en kan de resultaten goed schriftelijk weergeven in zowel het Nederlands als het Engels.
Technische tekenvaardigheid of bereidheid om die vaardigheid versneld te leren (Solid Works) is gewenst.

Benefits

Bekijk hier onze andere arbeidsvoorwaarden bij deze vacature

Company profile

Beele Engineering: We Care is onze passie – We Solve onze missie.
De betrokkenheid van Beele Engineering bij de problematiek van klanten en de drive om voor hun vraagstukken kant-en-klare oplossingen te kunnen bieden, komen al bijna 50 jaar samen in onze passie en missie:
Daarmee onderscheidt Beele Engineering zich in de markt en in de manier waarop veiligheid gestalte krijgt. Want dat de wereld veiliger moet, dat voelt iedereen wel aan. Maar dat je als bedrijf verantwoordelijkheid neemt én met die verantwoordelijkheid ook iets doet, is lang niet altijd vanzelfsprekend. Onze passie en missie maken in één keer duidelijk waar het bij Beele Engineering om draait: We Care – We Solve.
Op onze locaties aan de Vierde Broekdijk en Sealing Valley aan de Industriestraat in Aalten, vind je de meest moderne laboratoria op het gebied van afdichtings-en rubbertechnologie. Hier vind je niet alleen onze brandoven voor het uitvoeren van grootschalige brandtesten, maar is ook alle apparatuur en technologie aanwezig om de fysische eigenschappen van producten te onderzoeken en testen – van rheometer en zoutsproeitest tot klimatologische testapparatuur. Dit kan ook jouw toekomstige werkomgeving zijn!

Contact

Geïnteresseerd? Stuur ons dan een uitgebreid curriculum vitae, voorzien van uw motivatie. Gebruik hiervoor ons online sollicitatieformulier. (zie URL) (Vacaturenummer A2200143)
Location Aalten
Hoofd Laboratorium voor Toepassingstesten

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Search jobs

Find your next job in Life Sciences via BCFcareer. Click on search jobs to find the vacancies that fit you. 

Learn & grow

Find the training programmes and courses that help you grow in your career.

Find employers

Find your next employer by exploring the company profiles of employers in Life Sciences.

Expand your network

Grow your network with the online and live networking opportunities of BCFcareer.

Post your CV for recruiters

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.