(Junior) Asbest Analist

Job

Eurofins Omegam heeft voor haar locatie in Amsterdam per direct een vacature voor een:

(Junior) Asbest Analist


Dynamisch, verantwoordelijkheid, teamwork, aanpakken en secuur werken. Zomaar een greep van de zaken waar onze analisten dagelijks mee te maken krijgen!

Over de functie van Asbest Analist
Ons team en haar activiteiten zijn flink aan het groeien, en groei biedt kansen. Wij zijn dan ook op zoek naar een (Junior) Asbest Analist die ons team komt versterken in Amsterdam. Een baan waarin je in teamverband zorg draagt voor de uitvoering van de Asbest analyses in grond, waterbodem en plaatmateriaal conform de geldende normen (NEN5898 en NEN5896), daarnaast is er de mogelijkheid om je door te ontwikkelen tot SEM analist.

 • Beoordeelt in een volledig schone omgeving aangeleverde beveiligde monsters op mogelijke aanwezigheid van asbest
 • Controleert je bevindingen met hiervoor bepaalde technieken
 • Rapporteert de bevindingen in een rapportage
 • Draagt zorg voor continue verbetering van eigen processen en analyses
 • Bij de analyses draag je zorg voor de kwaliteit en nakomen van levertermijnen voor de klant.

Profile

 • Je bezit minimaal een MBO/LMO niveau 3
 • Je kan accuraat en zelfstandig werken
 • Je bent kwaliteitsgericht, stressbestendig en daadkrachtig
 • Woonachtig in omgeving Amsterdam
 • Flexibiliteit en bereid om ploegendiensten (ochtend, middag, avond, nacht) te werken, waarbij werken op de zaterdag ook voorkomt
 • Je hebt een hands-on mentaliteit

Benefits

Ervaring of nog niet, we leiden je volledig op tot een volwaardige Asbest Analist via onze interne opleiding.

Je komt terecht in een professionele en prettige werkomgeving met een dynamisch team waarbij je ervaringen deelt met je collega’s en gezamenlijk werkt aan een veilige en gezonde omgeving. Dit wordt gecombineerd met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een internationaal bedrijf.

Company profile

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 27.000 medewerkers, verdeeld over 310 hyper moderne laboratoria en is actief in 39 landen. Eurofins kent sterke groeiambities en verwacht in 2020 met ~40.000 medewerkers een omzet van ~4.0B te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei heeft Eurofins in 2016 in verschillende landen een totaal van 27 acquisities gedaan.

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices. Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen. Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 500 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten.

Het huidige asbest lab is gevestigd in Eurofins Omegam in Amsterdam. Dit lab behoort al meer dan 40 jaar tot de top van milieulaboratoria in Nederland. Al meer dan 20 jaar heeft Eurofins Omegam in Amsterdam ervaring met de analyse van asbestverdachte materialen.

Contact

Wij maken graag kennis met jou! Wij zien jouw CV en motivatie, t.a.v. Renée Soetekouw, via onze sollicitatiepagina tegemoet.

Mocht je vragen hebben over deze functie, richt je dan tot avidbuitelaar@eurofins.com">davidbuitelaar@eurofins.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Analist, Analyse, Chemie, Chemisch, Biologie, Onderzoek, Wetenschap, MBO, vacature Amsterdam

Location

Amsterdam-Duivendrecht

Company

Eurofins | Omegam

Publication date

06.08.2018

Publication end date

05.10.2018

Eurofins | Omegam
Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login