Junior Electromonteur

Job

Voor onze opdrachtgever, een internationaal opererend bedrijf, dat marktleider is in modulaire vloeren in de provincie Gelderland, ben ik op zoek naar een Junior Electromonteur.
Wat ga je doen?

Je richt je voornamelijk op het onderhouden van alle machines en installaties die worden gebruikt voor de productie. Je werkt met diverse machines in verschillende lijnen, denk aan tufting machines, pressen, snijmachines en inpakmachines. Daarnaast ga je aan de slag met:

• Het aanpassen/onderhouden van de meet- en regel-, kracht- en besturingsinstallaties;
• Het lokaliseren en opheffen van storingen en het uitvoeren van inspecties van de installaties;
• Het optimaliseren of verbeteren van de processen.

Profile

Voor deze functie kom je in aanmerking als je aan de volgende criteria voldoet:

• Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting Elektrotechniek of Mechatronica;
• Je bent analytisch sterk en oplossingsgericht;
• Je hebt affiniteit met diverse electrotechnische meet- en regeltechnieken;
• Je bent een een leergierige teamspeler, die de drive heeft om goed werk af te leveren en wil werken aan zijn/haar persoonlijke en technische ontwikkeling;
• Je bent bereid om eens per twee weken op zaterdag te werken (stormtoeslag van 5,3% op je salaris);
• Je hebt kennis van mechanische techniek (is een pré).

Company profile

Sollicitatieprocedure

Ik zoek een leergierige schoolverlater of iemand die toe is aan een 2e carrièrestap. Ben jij bereid om te investeren en een echt vak te leren? Dan bieden wij jou die gelegenheid!
Als Junior Onderhoudsmonteur ben je altijd in beweging. Eén ding staat vast: je krijgt alle gelegenheid om jouw technische vakmanschap verder te ontwikkelen en je leert de fijne kneepjes van het vak van je ervaren collega’s!
Er wordt gewerkt in een technisch moderne en duurzame omgeving, waar techniek de hoofdrol speelt. Er wordt regelmatig geÏnvesteerd in nieuwe apparatuur, automatiseringstechnieken en groene oplossingen.
Het personeelsbeleid is gericht op je persoonlijke groei, ontwikkeling en opleiding. Daarom start je met een goed salaris en een jaarlijkse bonus (13e maand).
Geeft deze baan je energie? Reageer direct via ‘solliciteren’! Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Niels de Geest op telefoonnummer 088-8900844 of per e-mail niels.degeest@balans.nu. Ik sta je graag te woord.

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals procesoperator, procestechnoloog, CNC frezer, procesengineer, validatie engineer, productieleider, elektrotechnicus, (storings)monteur, plaatbewerker en teamleider. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, (petro)chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een professional binnen de procesindustrie op mts-, hts-, of wo-niveau? Of heb je een opleiding in de techniek (zoals Vapro, procestechniek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek) afgerond? Schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.
Solliciteren

Location

SCHERPENZEEL

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

13.02.2020

Publication end date

31.12.2020

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.