Share

Junior Scientist - Klinische Producties

Wanneer je jouw steentje wil bijdragen aan de geneesmiddelen van de toekomst, kan deze job jouw volgende uitdaging zijn.

Job

Functieomschrijving

De belangrijkste rol van de Junior Scientist - Klinische Producties is actieve deelname aan kleinschalige producties van nieuwe geneesmiddelen op basis van nieuwe chemische molecules onder begeleiding van ervaren wetenschappelijk personeel. Je zal verschillende farmaceutische toedieningsvormen produceren, zoals capsules, tabletten, granules, oplossingen, suspensies, gels, crèmes, zalven, enz.

Je belangrijkste verantwoordelijkheid in het productieproces is het uitvoeren van de productiestappen volgens de farmaceutische regelgeving (GMP) om de kwaliteit en de veiligheid van het vervaardigde product te waarborgen. Ons eindproduct is bestemd voor patiënten die deelnemen aan klinische studies in ziekenhuizen.

  Profile

  Jouw profiel

  • Diploma farmaceutische laboratoriumtechnieken (FBT), farmaceutisch assistent of equivalent.
  • Je bent leergierig.
  • Je bent kwaliteitsgericht en goed administratief georganiseerd
  • Je handelt volgens onze waarden (we CARE):
   • Je bent communicatief (Communicative): je bent een teamspeler, hebt een open mentaliteit en kan relevante issues herkennen en signaleren.
   • Je bent verantwoordelijk (Accountable): je neemt initiatief en verantwoordelijkheid op voor de projecten waaraan je werkt. Je blijft positief in alle omstandigheden.
   • Je bent betrouwbaar (Reliable): je hebt oog voor detail terwijl je nauwkeurig en precies werkt. Je bent in staat om nauwkeurig gegevens bij te houden en procedures te volgen. Routine af en toe schrikt je niet af.
   • Je streeft naar uitmuntendheid (Excellence): je hebt een "Yes we can" mentaliteit en bent bereid om nieuwe technieken te leren en meerdere taken tegelijk uit te voeren
   • Goede beheersing van de Engelse taal (zowel schriftelijk als mondeling).

  Benefits

  Ons aanbod

  Een aantrekkelijk en op maat gemaakt verloningspakket, inclusief extralegale voordelen zoals:

  • Een aantrekkelijk en progressief salarissysteem inclusief relevante extralegale voordelen (maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, vergoeding voor dagelijkse woon-werkverkeer, enz.).
  • Flexibele werktijden.
  • 32 dagen vakantie per jaar.
  • Mogelijkheid om uw vaardigheden te ontwikkelen in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met een internationale klantenportfolio.

  Company profile

  Ardena is een vooraanstaande ‘Contract Development & Manufacturing Organisation’ (CDMO) voor de farmaceutische industrie. Wij helpen andere farmaceutische bedrijven, variërend van kleine biotech-bedrijven tot ‘big pharma’ om hun producten op de markt te brengen. Hiervoor bieden we een brede en geïntegreerde portfolio van diensten aan op het gebied van geneesmiddelenontwikkeling. Binnen Ardena Gent specialiseren we ons in het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen die louter dienen voor klinische studies. Ons eindproduct is de eerste versie van een nieuw geneesmiddel die door een menselijke patiënt wordt ingenomen.

  Ardena is een snelgroeiende internationale organisatie met meerdere sites in 5 landen (België, Nederland, Letland, Zweden en Spanje). We tellen meer dan 500 professionals die zich dagelijks bezighouden met de ontwikkeling van diverse geneesmiddelen.

  Location Gnent , Belgium
  Junior Scientist - Klinische Producties

  Create a job alert

  Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

  Sign up

  Search jobs

  Find your next job in Life Sciences via BCFcareer. Click on search jobs to find the vacancies that fit you. 

  Learn & grow

  Find the training programmes and courses that help you grow in your career.

  Find employers

  Find your next employer by exploring the company profiles of employers in Life Sciences.

  Expand your network

  Grow your network with the online and live networking opportunities of BCFcareer.

  Post your CV for recruiters

  Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
  By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.