Laborant smeerolie (kmlo)

Job

In deze functie voer je diverse instrumentele en nat-chamische analyses uit op smeerolie monsters. Naast het analyseren help je ook mee met de administratieve verwerking van de binnengekomen monsters. Voor ongeveer 60 % van de tijd voer je de analyses uit. De overige 40% van je tijd zijn voor het inboeken van de samles en de administratieve verwerking van de monster ontvangst. De laboratoria waar je aan de slag gaat zijn ISO17025 en ISO9001 geaccrediteerd en voeren een breed scala aan analyses uit op vloeibare petroleum -/ petrochemische producten.

Profile

Voor de functie van Laborant smeerolie, zijn we op zoek naar kandidaten met:

  • Een afgeronde MLO 3 opleiding (analytische) chemie;
  • Stage- of werkervaring met petroleum analyses;
  • Een gezonde dosis zelfverzekerdheid, sociale vaardigheden, flexibiliteit en precisie;
  • Eigen vervoer;
  • Goede communicatieve vaardigheden (NL en Engels).

Company profile

Sollicitatieprocedure

Wij bieden een fulltime functie bij een groot internationaal bedrijf. Het gaat om een functie in de 2-ploegendienst. De ene week loop je de ochtenddienst van 06.00 - 14.00uur en de andere week werk je in de middagdienst van 14.00-22.00uur. Het salaris hangt af van je kennis en ervaring.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Gorana Nikic op telefoonnummer 088 – 890 08 41, zij staat je graag te woord!

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.


Solliciteren

Location

Zuid-Holland

Company

Balans Laboratorium

Publication date

11.02.2019

Publication end date

12.04.2019

Balans Laboratorium
Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.