Laboratorium Analist

Job

Voor onze groeiende Operations afdeling zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Laboratorium assistent (m/v)

(1 FTE)

Je bent verantwoordelijk voor werkzaamheden ter ondersteuning van ons geaccrediteerde moleculair biologisch laboratorium. De taken zijn divers en omvatten o.a.:

 • laboratorium beheer, waaronder schoonmaak en verwerking/afvoer van bedrijfs- en chemisch afval
 • apparatuur beheer, waaronder plegen/laten uitvoeren van onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden (o.a. sequencers, robots, thermocyclers etc.)
 • laboratorium voorraadbeheer, waaronder ontvangst, registratie, vrijgifte, uitgifte van goederen en magazijnbeheer
 • uitvoeren van ondersteunende moleculair biologische werkzaamheden, waaronder maken van reagentia
 • uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Er wordt aan de laboratorium coördinator gerapporteerd.

Profile

 • Je bent in het bezit van een (K)MLO diploma in een relevante richting en hebt bij voorkeur ervaring met bovengenoemde werkzaamheden.
 • We zoeken een enthousiast, flexibel en gedreven persoon gericht op het ontzorgen van het laboratorium.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken, helder communiceren.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
 • Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht.
 • Ervaring met het werken volgens kwaliteitssystemen (ISO-17025, ISO-27001 en GMP) is een pré.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in regio Leiden.

Benefits

Wij bieden een uitdagende (40 uur) functie in een groeiend high-tech bedrijf, waarbij met een grote mate van zelfstandigheid in teamverband wordt gewerkt. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband. Wij bieden een beloning op basis van leeftijd en ervaring met daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Company profile

Hoe meer we ontdekken over het microbioom en de microbiële wereld, hoe meer we ons realiseren dat er nog veel meer te ontdekken is. We staan pas aan het begin om de rol van het microbioom in gezondheid, ziekte, voeding en zelfs in duurzamere landbouw echt te begrijpen. BaseClear werkt actief samen met andere experts in het veld om het microbioom in kaart te brengen en te gaan toepassen in verschillende industrieën. Als onderdeel van onze missie om het begrip en de toepassing van micro-organismen voor een duurzamere, veiligere en gezondere toekomst te versnellen, is één van onze doelen om een toonaangevende partner te worden in
microbioom-onderzoek.

In de afgelopen 26 jaar hebben we ervaring en steeds sterkere expertise opgebouwd in DNA onderzoek naar micro-organismen. BaseClear biedt een compleet pakket van genomics-diensten aan, waaronder: metagenomics, microbioom-analyse en de veiligheidsbeoordeling van microbiële stammen zoals benodigd voor goedkeuringsaanvragen aan regelgevende instanties. We zijn de expertise partner voor veel toonaangevende merken in verschillende industrieën, zoals de (bio)farmacie, cosmetica, voedingsindustrie en diergezondheid in zowel Nederland, Europa als daarbuiten. We hebben momenteel ongeveer 65 werknemers en zijn gevestigd in het hart van het Leiden Bio Science Park, de toonaangevende biomedische hotspot in Europa.

Contact

Informatie over bovenstaande functie kan je verkrijgen bij Sander Mulders (Laboratorium Coördinator) via het telefoon nummer 071 - 523 3917.

Stuur je motivatie en C.V. (onder vermelding van het vacaturenummer) naar jobs@baseclear.nl.

Sluitingsdatum: 30 juni 2020.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Location

Leiden

Company

BaseClear

Publication date

29.05.2020

Publication end date

28.07.2020

Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies. For more information, read: www.bcfcareer.nl/privacy-policy