Laboratorium assistent

Job

In de functie van Laboratorium Assistent ben je werkzaam op de metaal afdeling en hier is het belangrijk dat je goed kan werken conform de gestelde richtlijnen in het kwaliteitshandboek.

Tot je taken behoren:

  • Het verwerken van ongeprepareerde monsters;
  • Het uitvoeren van fysische testen zoals TMLtesten, zeeftesten en bulkdensity testen;
  • Het meewerken aan onderhoud, kalibratie en controle van de laboratorium instrumenten;
  • Het bijhouden van de instrumentenlogboeken.

Profile

Wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Laboratorium Assistent met een afgeronde (K)MLO opleiding. Je hebt aantoonbare technische vaardigheden en cijfermatig inzicht. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en bent in staat om zelfstandig te werken. Je bent resultaat gericht, communicatief en vooral stressbestendig. Je vindt het belangrijk om samen met je collega's goede resultaten te behalen en zet je hier ook volledig voor in.

Company profile

Sollicitatieprocedure

Zoek jij een ondersteunende functie op een laboratorium en kan je onder strenge kwaliteitseisen werken? Dan zoeken wij jou! Onze opdrachtgever is op zoek naar een Laboratorium Assistent ter versterking van het huidige team. De organisatie kent een informele bedrijfscultuur met korte lijntjes en leuke collega's. Bij gebleken geschiktheid treed je eerst in dienst bij Balans.

Heb je naar aanleiding van deze functie nog vragen? Neem dan contact op met Gorana Nikic via 088-890 0841. Zij staat je graag te woord!

Ben jij een laborant of analist op (k)MLO, MLO, HLO of WO niveau of heb je een levensmiddelenopleiding (MAS, HAS of WO) afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Balans Laboratorium heeft vele functies open staan voor laboranten, analisten, productontwikkelaars en kwaliteitsmedewerkers. Kijk op onze website en schrijf je in! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures, nieuws uit de branche of andere leuke wetenswaardigheden? Volg ons dan op Twitter: @BalansLab en/of wordt lid van onze LinkedIn-groep Balans Laboratorium.


Solliciteren

Location

Zuid-Holland

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

14.08.2019

Publication end date

13.10.2019

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.