LC-MS/MS Analist

Job

Voor één van onze opdrachtgevers in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Analist LC-MS/MS. De producten welke binnen deze organisatie geanalyseerd worden, zijn afkomstig van klanten uit de gehele wereld. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en collega's zijn enthousiast en gemotiveerd.

In deze functie ben je, samen met een team van 5 collega's, verantwoordelijk voor de LC-MS en LC-MS/MS. Hiermee worden veel verschillende analyses uitgevoerd op levensmiddelen. Daarnaast ben je bezig met methode ontwikkeling, validatie, onderhoud en troubleshooting. Hiervoor is kennis en enige ervaring met de LC-MS en/of de LC-MS/MS een vereiste.

Profile

De ideale kandidaat herkent zich in het volgende profiel:

  • Een afgeronde HLO opleiding (Analytische) Chemie;
  • Ervaring met LC-MS/MS;
  • Bekend met ISO-17025;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Company profile

Sollicitatieprocedure

Voor een onafhankelijk laboratorium welke voedingsmiddelen, diervoeding en brandstoffen analyseert zoeken wij een Analist LC-MS/MS. Ben jij iemand die goed zelfstandig kan werken, een passie heeft voor je vak en met enthousiastme je onderzoek weet over te brengen? Dan bieden wij jou een functie bij een groeiend bedrijf met korte lijntjes en een jong team.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Gorana Nikic op telefoonnummer 088 – 890 0841. Zij staat je graag te woord!

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.

Volg ons ook op Twitter: @BalansLab en word lid van onze groep op LinkedIn: Balans Laboratorium.


Solliciteren

Location

Zuid-Holland

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

13.08.2019

Publication end date

13.10.2019

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.