Medewerker Laboratorium (Botanisch)

Job

Als laboratorium medewerker (Botanisch) ben je een enthousiaste communicatieve teamspeler die steriel en secuur werken goed in je groene vingers heeft. Je komt te werken in een professionele team van 7 collega’s.

Je zal bezig zijn met het inzetten en vermeerderen van nieuw uitgangsmateriaal van sierteeltproducten. Ook ga je toetsen of de plantjes vrij zijn van ziekten en dit doe je in een steriele omgeving. Natuurlijk hou je dit allemaal netjes bij en voer je daarbij de nodige administratieve handelingen uit.

Profile

Heb jij een oog voor sierteeltproducten? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar geschikte kandidaten met de volgende kenmerken:

  • Een afgeronde MLO opleiding (niveau 3 of 4);
  • Microbiologische stage of opleiding is een eis;
  • Ervaring met planten en steriel werken is een pré;
  • Goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift.

Company profile

Sollicitatieprocedure

Een leuke fulltime functie met een mooie kans om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is goed en de groep waarin je komt te werken is zeer collegiaal. Het salaris ligt tussen de €1700 en €2500 bpm voor 38 uur. Heb je naar aanleiding van deze functie nog vragen? Neem dan contact met Gorana Nikic via 088-8900841, ze staat je graag te woord!

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.

Volg ons ook op Twitter: @BalansLab en word lid van onze groep op LinkedIn: Balans Laboratorium.


Solliciteren

Location

Zuid-Holland

Company

Balans Laboratorium

Publication date

11.01.2019

Publication end date

12.03.2019

Balans Laboratorium
Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.