Medewerker Quality Assurance

Job

Binnen de afdeling Quality Operations zijn wij op zoek naar Medewerker Quality Assurance die betrokken is bij het starten van stabiliteitstudies, het pullen van samples en betrokken is bij het transport van grondstof naar laboratoria. Tevens dient deze persoon betrokken te zijn bij het opslaan, uitgeven en afvoeren van referentie samples. Ook Neem je deel aan verbeterprojecten, en ben je bezig met het afronden van ruwe data. Tot slot ben je bezig met het uitvoeren van beheerstaken, betrokken bij onderhoudswerkzaamheden aan klimaat kasten (CTU’s) welke gebruikt worden voor stabiliteitstudies en de opslag van referentie samples.

Kortom, een veelzijdige functie!

Profile

Om in aanmerking te komen voor de functie van Medewerker Quality Assurance, beschik je over:

- Een afgerond HLO of MLO opleiding;
- Een achtergrond met lab of Quality Assurance werkzaamheden;
- Affinteit met de famaceutische industrie;
- Zowel schriftelijke als mondelinge ervaring in het Nederlands als Engels;

Company profile

Sollicitatieprocedure

Het betreft een fulltime functie in Oost-Brabant in de omgeving van Veghel voor 40 uur in de week in dagdienst. Naast een goed basissalaris werk je bij een professioneel bedrijf in een prettig team.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Judith Engelen op telefoonnummer 088 – 89 00 848 of per e-mail judith.engelen@balans.nu. Zij staat je graag te woord!

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.


Solliciteren

Location

Noord-Brabant

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

10.06.2021

Publication end date

08.09.2021

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies. For more information, read: www.bcfcareer.nl/privacy-policy