Monsternemer Wateronderzoek Buitendienst

Job

Voor deze functie zoeken we iemand die het leuk vindt om auto te rijden! Ben je op zoek naar een leuke functie als monsternemer en ben je in het bezit van een MLO diploma en een rijbewijs B, dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie ga je op diverse locaties monsters nemen en kan het voorkomen dat je veldmetingen uitvoert ter plaatse. Dit kunnen testen zijn als pH bepaling, chloorgehalte bepaling en zuurstofmetingen. Je zorgt ervoor dat de monsters in optimale omstandigheden worden aangeleverd op het lab. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het invoeren van de monsters in het LIMS systeem. Het kan voorkomen dat je zware kratten moet tillen.

In de functie kom je regelmatig zonder afspraak thuis bij klanten en dien je te beschikken over een servicegerichte houding.

Profile

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over:

  • Een afgeronde MLO3 of MLO4 opleiding;
  • Bij voorkeur stage-of werkervaring met het nemen van watermonsters;
  • Kennis en ervaring met LIMS;
  • Woonachtig in de regio Den Haag;
  • Een rijbewijs B.

Verder ben je communicatief vaardig, kwaliteit- en klantgericht en kan je goed presteren onder tijdsdruk. We zij opzoek naar iemand die enthousiast wordt van deze functie!

Company profile

Sollicitatieprocedure

Een fulltime functie in de buitenlucht met veel zelfstandigheid. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie tot 31 december 2019 maar met mogelijkheden tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van je hoeveelheid werkervaring.

Ben jij inmiddels overtuigd van deze vacature? Reageer dan snel! Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Elvy Doorman via 088-8900836 of 06-11596826 (WhatsApp) of per mail: elvy.doorman@balans.nu. Zij staat je graag te woord!

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.

Volg ons ook op Twitter: @BalansLab en word lid van onze groep op LinkedIn: Balans Laboratorium.


Solliciteren

Location

Noord-Holland

Company

Balans Laboratorium

Publication date

15.03.2019

Publication end date

14.05.2019

Balans Laboratorium
Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.