Octrooigemachtigde in opleiding

Job

CLS Services is dé specialist voor werving & selectie en loopbaancoaching in chemie & life sciences.
Voor onze opdrachtgever EDP Patent Attorneys zijn wij op zoek naar een Octrooigemachtigde in opleiding.

Wil jij je verdiepen in de wereld van octrooien en patenten? Leren naast werken?
Als octrooigemachtigde (in opleiding) houd je je bezig met allerlei aspecten van octrooirecht en octrooistrategie in Nederland, Europa, en de rest van de wereld. Je stelt octrooiaanvragen op, verdedigt bestaande octrooiaanvragen/octrooien, en je bent betrokken bij advies inzake nietigheid en inbreuk. In de loop van de jaren groei je door tot nationaal en internationaal aanspreekpunt in een octrooiportfolio en begeleid je de processen van A tot Z.

Profile

De ideale kandidaat heeft een PhD. of MSc. op het gebied van chemie / chemische technologie / biotechnologie / natuurkunde / nanotechnologie of soortgelijke technologische studies. Je hebt als master (MSc.) enige jaren werkervaring of je bent net gepromoveerd. Gezien het internationale karakter van het werk beheers je het Nederlands en Engels perfect, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent klantgericht, integer, werkt efficiënt, bent een doorzetter, resultaatgericht en communicatief vaardig. Bovendien heb je een sterk analytisch vermogen en ben je praktisch en proactief ingesteld.

Benefits

Om octrooigemachtigde te worden, ontvang je bij EDP Patent Attorneys training on the job en je krijgt de ruimte om je (internationaal) te ontwikkelen. Naast het volgen van externe opleidingen (ca. 1 dag per week), zul je (inter)nationale examens moeten afleggen. De kosten daarvoor worden volledig vergoed. Je krijgt een marktconform salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden. De doorgroeikansen en daarbij behorende beloning zijn uitstekend.

Company profile

EDP Patent Attorneys assisteert wereldwijd inzake octrooistrategie. Tot hun cliënten behoren nationale en internationale multinationals, kennisinstellingen, MKB, en startups. Zij zijn betrokken bij de cliënt, streven naar hoge kwaliteit, en houden van transparantie

De octrooigemachtigden zijn specialisten in octrooien op het gebied van chemie, fysica, werktuigbouw en life sciences, met thema's zoals energie, hernieuwbare grondstoffen, voeding, nanotechnologie, (micro)reactoren en optica. Het octrooibureau gebruikt professionele en wereldwijd toegepaste patent management software. EDP Patent Attorneys B.V. is gevestigd te Wageningen, op ongeveer een uur rijden van het Europees Octrooibureau, de Nederlandse octrooiraad (NL Octrooicentrum) en de (octrooi)rechtbank in Den Haag.

Contact

Geïnteresseerd? Stuur ons (CLS Services) dan een uitgebreid curriculum vitae, voorzien van uw motivatie. Gebruik hiervoor ons online sollicitatieformulier.

Location

Wageningen

Company

CLS Services

Publication date

16.05.2019

Publication end date

15.07.2019

Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.