Operator 2 Ploegen pharmacie

Job

Een Operator is verantwoordelijk om onderstaande taken succesvol te laten verlopen:

- Verantwoordelijk voor de productie en / of productie van de organisatie inclusief montage, machines, verwerking en / of verpakking.
- Stelt productieschema’s op, op basis van het type product, efficiëntie van de apparatuur, levering van materialen, inzetbaarheid van personeel en het volume dat nodig is om aan de vraag te voldoen.
- Volgens de voorschriften en de planning voert het alle gebruikelijke voorbereidings- en afwerkingswerkzaamheden voor productie uit.
- Tot slot is het de taak van de operator om dagelijks te monitoren dat de procedures goed worden uitgevoerd.

Profile

Als Operator 2 Ploegen ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van het productieproces aan de hand van de planning en voorschriften.

Kwalificaties:

- MBO 3 werk / denk niveau
- Ervaring en een soortgelijke productieomgeving (pre)
- Goede communicatie vaardigeheden in het nederlands en engels, zowel gesproken als geschreven.
- Bewustzijn van kwaliteit en veiligheid tijdens productie.
- Flexibel, betrouwbaar, betrokken.

Company profile

Sollicitatieprocedure

Wil jij werken als Production Operator bij een vooruitstrevende organisatie in oost Brabant? Reageer direct via de knop ‘solliciteren’! Bij vragen kun je uiteraard ogenblikkelijk contact opnemen met mij (Kevin van der Welle) via telefoonnummer 088-8900846 of via email: Kevin.vanderWelle@balans.nu.

Ben jij een professional binnen de procesindustrie op mts, hts of wo-niveau en toe aan een nieuwe uitdaging? Of heb je een mbo-/hbo-opleiding in de procestechniek (Vapro A, B, C of D) afgerond? Schrijf je dan direct in bij Balans Procestechniek! Balans Procestechniek heeft vacatures voor uiteenlopende functies, zoals procesoperator, procestechnoloog, procesengineer, validatie engineer, productieleider, (medisch) technicus, (storings)monteur en teamleider. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelen, farmacie, chemie en andere productiebedrijven.


Solliciteren

Location

Noord Brabant

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

07.03.2019

Publication end date

03.12.2020

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.