Pipetteerder COVID-19

Job

Graag een bijdrage leveren in de strijd tegen het COVID-19 virus? Dan is dit je kans! Voor een medisch diagnostische instelling in Noord-Holland zijn we opzoek naar een enthousiaste analist die een bijdrage wil leveren aan de analyses van COVID-19 testen. Het gaat om productiewerk en je zult voornamelijk bezig zijn met pipetteren.

Profile

Is deze functie op jouw lijf geschreven en herken je je in de volgende kenmerken? Laat het ons weten!

  • Je hebt een afgeronde laboratoriumopleiding;
  • Je hebt ervaring met pipetteren;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je kan goed nauwkeurig en snel werken;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar.

Company profile

Sollicitatieprocedure

De organisatie waar de analist komt te werken verricht in het kader van patiëntendiagnostiek een breed scala aan microbiologische onderzoeken voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartsen en verloskundigen in de regio. Het betreft een functie die zowel parttime als fulltime ingevuld kan worden. De afdeling werkt in twee ploegen, de werktijden zijn tussen 8.00u.-22.00u. De organisatie kent een informele bedrijfscultuur met korte lijntjes. Bij gebleken geschiktheid treed je in dienst bij Balans. Het salaris ligt tussen de €1700 en €2500 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week.

Heb je naar aanleiding van deze functie nog vragen? Neem dan contact op met Milou Meuwissen via 088-890 0849 of 06-12964608 (WhatsApp)of milou.meuwissen@balans.nu. Zij staat je graag te woord!

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.

Volg ons ook op Twitter: @BalansGroep en Instagram: Balans_werkmakenvandromen en word lid van onze groep op LinkedIn: Balans Laboratorium.


Solliciteren

Location

NOORD-HOLLAND

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

22.02.2021

Publication end date

23.05.2021

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies. For more information, read: www.bcfcareer.nl/privacy-policy