Productieleider

Job

Voor onze opdrachtgever, een hard groeiend & ambitieus, internationaal opererend, no nonsence familiebedrijf, gespecialiseerd in afdichtingsmiddelen, is Balans op zoek naar een ervaren Productieleider.

Heb jij ervaring in de procesindustrie en ben je technisch goed onderlegd? Spreek jij vakman’s taal en ben je in staat om samen met jouw mensen, de totale productie in een fabriek naar een hoger plan te tillen? Dan wordt dit jouw nieuwe baan!

Hoe ziet jouw functie er dan uit?

• Je rapporteert aan de Manager Operations;
• Je bent verantwoordelijk voor de totale productie;
• Je draagt dusdanige zorg voor de inrichting en optimalisatie van het productieproces, dat de gewenste kwaliteit en doorlooptijd wordt gerealiseerd;
• Naast sturing geven aan de productie zelf en het coachen van medewerkers, weet jij bruggen te slaan tussen diverse afdelingen om continuïteit te realiseren en samenwerkingsniveaus te verhogen.

Profile

Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je te voldoen aan de volgende criteria:

• Je hebt HBO wer- en denkniveau, door werkervaring en/of opleiding, zoals Technische Bedrijfskunde;
• Je hebt een aantal jaren leidinggevende ervaring in de (chemische) procesindustrie;
• Je bent een coachende en motiverende leider, die makkelijk contact maakt;
• Je blinkt uit in analyseren, waardoor je makkelijk tot de kern van het probleem komt;
• Je bent in het bezit van eigen vervoer en bij voorkeur woonachtig in de achterhoek, in verband met een vroege dagelijkse start.

Company profile

Sollicitatieprocedure

Dit betreft een functie voor/in de regio Midden-Oost Nederland, voor 39 uur in de week, op basis van dagdiensten.
Jouw salaris zal marktconform zijn, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, maar afhankelijk van je leeftijd, ervaring en opleidingsniveau.

Vind jij dat deze functie bij jou past? Reageer dan nu! Heb je vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Niels de Geest op telefoonnummer 088 – 89 00 844 of per e-mail niels.degeest@balans.nu. Ik sta je graag te woord!

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals procesoperator, procestechnoloog, procesengineer, validatie engineer, productieleider, (medisch) technicus, (storings)monteur en teamleider.
Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelen, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een professional binnen de procesindustrie op mts-, hts- of wo-niveau en toe aan een nieuwe uitdaging? Of heb je een mbo-/hbo-opleiding in de procestechniek (VAPRO A, B, C of D) afgerond? Schrijf je dan direct in bij Balans Procestechniek! en maak werk van je dromen.
Solliciteren

Location

DINXPERLO

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

13.02.2020

Publication end date

31.12.2020

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.