Share

Projectcoördinator Onderzoeken (24 uur)

Heb jij een passie voor wetenschappelijk onderzoek en wil je graag een belangrijke bijdrage leveren aan onderzoek naar kinderkanker? Als projectcoördinator onderzoek speel jij een essentiële rol in het beoordelingsproces waarmee Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) de allerbeste onderzoeksvoorstellen selecteert om te financieren.

Job

Heb jij een passie voor wetenschappelijk onderzoek en wil je graag een belangrijke bijdrage leveren aan onderzoek naar kinderkanker? Als projectcoördinator onderzoek speel jij een essentiële rol in het beoordelingsproces waarmee Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) de allerbeste onderzoeksvoorstellen selecteert om te financieren.

Wat ga jij doen?
KiKa ontvangt 3 maal per jaar aanvragen voor financiering van onderzoeksprojecten, altijd gericht op kinderkanker maar heel divers van onderwerp, van basaal tot psychosociaal. Jij bent de spin in het web die de juiste experts vindt om deze aanvragen te beoordelen. Jij staat hun hierin bij door met een eerste kritische blik naar de aanvragen te kijken, relevante informatie te achterhalen en deze samen te vatten. Een uiteindelijk advies over de aanvragen wordt gevormd door de Wetenschappelijke Raad van KiKa (WR KiKa). Jij ondersteunt deze wetenschappelijke raad, maakt verslagen van vergaderingen en stelt motiveringen op die besluiten helder onderbouwen.
De afdeling onderzoeken bestaat uit 3 personen en je taken zijn daarom heel divers en afwisselend. Naast het coördineren van de beoordelingsprocedure ben je bijvoorbeeld ook betrokken bij de communicatie over onderzoeksresultaten, organisatie van evenementen en beantwoorden van allerhande vragen op het gebied van onderzoek.

Context binnen de organisatie
Je voert je functie zelfstandig uit en werkt nauw samen met en rapporteert direct aan de onderzoekscoördinator.en werkt nauw samen met de medewerker administratie en financiën onderzoeken binnen KiKa. Ook overleg je met de leden van de WR KiKa en ben je het eerste aanspreekpunt voor externe onderzoekers. Daarnaast heb je geregeld contact met de ca. 20 andere collega’s binnen KiKa, bijvoorbeeld voor de externe communicatie of voor vragen vanuit donateurs. Je overlegt en brengt waar nodig direct verslag uit aan de directie en de Raad van Toezicht van KiKa.

Profile

Wie ben jij?
• Afgeronde masterstudie (biomedische wetenschappen of vergelijkbaar)
• Minimaal 3 jaar ervaring met biomedisch wetenschappelijk onderzoek (bij voorkeur gepromoveerd op het gebied van oncologie)
• Een goed ontwikkeld analytisch vermogen en accuratesse
• Goede communicatieve eigenschappen; zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels
• Bij voorkeur affiniteit met wetenschapscommunicatie voor een algemeen publiek

Benefits

Wat bieden wij?
We werken met jou samen als een professioneel en gemotiveerd team met een gedeelde missie. Dat bindt ons. Natuurlijk zijn er spelregels, contracten en arbeidsvoorwaarden. We maken afspraken over wat we samen willen bereiken en hoe we dat gaan doen. Maar verder ben je een vrije, stevige, autonome professional. Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden, met bij goed functioneren en voldoende budget de optie tot omzetting naar een contract van onbepaalde tijd. Het betreft een dienstverband van 24 uur. Wij werken vanuit het KiKa kantoor in Amsterdam Zuid. Het is mogelijk om deels vanuit huis en/of vanuit het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht te werken. Buiten een open en informele sfeer bieden wij, afhankelijk van opleiding en ervaring, een passende salaris.

Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!

Company profile

Over KiKa
Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Voor meer informatie: www.kika.nl

Contact

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Martine van Keimpema (onderzoekscoördintor) (email: martine.vankeimpema@kika.nl)

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten. Mail jouw sollicitatie voor zondag 19 februari 23.59 naar personeelszaken@kika.nl.
Location Amsterdam Zuid
Projectcoördinator Onderzoeken (24 uur)

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Search jobs

Find your next job in Life Sciences via BCFcareer. Click on search jobs to find the vacancies that fit you. 

Learn & grow

Find the training programmes and courses that help you grow in your career.

Find employers

Find your next employer by exploring the company profiles of employers in Life Sciences.

Expand your network

Grow your network with the online and live networking opportunities of BCFcareer.

Post your CV for recruiters

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.