QA medewerker (GMP)

Job

Als QA Medewerker (GMP) ben je verantwoordelijk voor het reviewen van batchdocumentatie volgens interne kwaliteitsstandaarden en GMP regelgeving. Je voert alle documentatie gerelateerde taken uit en zorgt voor een goed verzorgde documentatiestroom. Je houdt je als documentalist bezig met continue onderhouden en verbeteren van kwaliteit en documentatie. Ervaring op het gebied van Quality Assurance is gewenst, maar niet vereist.

Profile

Voor deze functie zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten met een laboratorium achtergrond (MLO) die graag bij een farmaceutische organisatie aan de slag gaan.

Wij zoeken een kandidaat met de volgende kenmerken:

  •  een afgeronde MLO opleiding, bij voorkeur in de biochemische of microbiologische richting;
  • bij voorkeur werkervaring binnen de farmaceutische industrie;
  • Goede GMP en GDP kennis;
  • Bereidheid omveranderingen te ondersteunen en te initieren;
  • communicatief sterk, representatief, collegiaal en grote mate van verantwoordelijkheid.

Company profile

Sollicitatieprocedure

Wij bieden jou een interessante en uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Deze functie wordt aangeboden als fulltime functie (40 uur).

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen, neem dan contact op met Amber List via 088 - 890 08 32 of amber.list@balans.nu.

Ben jij een laborant of analist op (k)MLO, MLO, HLO of WO niveau of heb je een levensmiddelenopleiding (MAS, HAS of WO) afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Balans Laboratorium heeft vele functies open staan voor laboranten, analisten, productontwikkelaars en kwaliteitsmedewerkers. Kijk op onze website en schrijf je in! Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures, nieuws uit de branche of andere leuke wetenswaardigheden? Volg ons dan op Twitter: @BalansLab en/of wordt lid van onze LinkedIn-groep Balans Laboratorium.


Solliciteren

Location

DE BILT

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

14.02.2020

Publication end date

13.03.2020

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.