Share

QA / QC officer

QA / QC officer 

Job

Wij zijn op zoek naar een

QA / QC Officer

Vanuit de industriële bakkerij in Nieuwegein maakt Pally Biscuits met hun state-of-the-art machines dag- en nacht, 20 miljoen koekjes per dag! De organisatie maakt een enorme groei door en het einde is nog lang niet in zicht. De laatste jaren zijn miljoenen euro’s geïnvesteerd in moderne productielijnen en we zijn nog lang niet klaar. Pally is inmiddels de grootste private label biscuit producent van West-Europa. De sfeer binnen het bedrijf is ondernemend, positief en collegiaal.

Pally gaat iedere dag voor een top-resultaat. Om dit te blijven realiseren is jouw objectieve en nauwkeurige werk een onmisbare schakel in het (productie)proces.

Als QA/QC officer ben je kritisch op de productiekwaliteit en alert op knelpunten op gebied van voedselveiligheid, kwaliteit en veiligheid. Met een kritische blik en oog voor afwijkingen loop jij de inspectierondes. Je rapporteert en analyseert de uitkomsten. Vervolgens breng je helder in kaart welke acties ondernomen moeten worden. Controles die je doet zijn onder ander visuele controles op grondstof en productkwaliteit. Maar je coördineert ook analyses op het gebied van kwaliteit door externe laboratoria. Ten slotte maak je werkinstructies en voer je zelfstandig interne audits uit. De uitkomsten van jouw analyses weet je op een prettige en motiverende manier met de verantwoordelijke leidinggevenden te delen.

Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke baan, waarbij je niet stil zit!

Profile

  • MBO+ / Hbo- werk-denkniveau
  • Analytische en (kwaliteit) kritische blik
  • Energie en zin om praktisch aan de slag zijn
  • Je weet verbinding te maken binnen de organisatie

Benefits

Bij Pally Biscuits werk je met zo’n 180 collega’s vol drive en ambitie in een hoog geautomatiseerde omgeving. Je krijgt de ruimte om persoonlijke en professionele groei door te maken. Pally investeert continu in opleidingen en trainingen.

Pally Biscuits biedt een goed salaris met een 13e maand en aantrekkelijke personeelsregelingen zoals een Collectieve zorgverzekering, regeling voor bijzondere personeelsvoorzieningen zoals fietsplan, PC-plan, energiebesparende maatregelen, en een goede pensioenregeling.

Contact

Hou je niet van stil zitten en wil je een inhoudelijk uitdagende baan? Solliciteer dan als QA/QC Officer bij Pally Biscuits via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Location Nieuwegein
QA / QC officer

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Search jobs

Find your next job in Life Sciences via BCFcareer. Click on search jobs to find the vacancies that fit you. 

Learn & grow

Find the training programmes and courses that help you grow in your career.

Find employers

Find your next employer by exploring the company profiles of employers in Life Sciences.

Expand your network

Grow your network with the online and live networking opportunities of BCFcareer.

Post your CV for recruiters

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.