QA Specialist

Job

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Voor ons bedrijfsonderdeel Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) op de afdeling Quality Assurance van zijn wij op zoek naar een

QA Specialist

In deze rol geeft je leiding aan een 4-tal QA medewerkers en ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens GMP en GDP eisen.

Je werkt nauw samen met de Qualified Person en de operationsmanager die verantwoordelijk zijn voor het totale farmaceutische proces binnen Stephar.

Wat verwachten wij van jou als QA Specialist?

 • Je beheert en evalueert het GMP/GDP kwaliteitsmanagementsysteem.
 • Je behandelt klachten en CAPA’s en communiceert over de voortgang van de behandeling ervan.
 • Je assisteert bij het uitvoeren van validaties en controles van productie- en opslagruimten.
 • Je werkt mee aan projecten ter verbetering van de kwalitatieve bedrijfsvoering.
 • Je verwerkt, controleert, registreert en verspreidt documentatie over richtlijnen en gewijzigde procedures.
 • Je geeft sturing aan de afdeling (kwaliteit) en bewaakt het kwaliteitsniveau.


Wie zoeken wij?

 • We zoeken een zelfverzekerde en ambitieuze kandidaat met een achtergrond in healthcare/productie en met de potentie om door te groeien.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt 3 tot 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt gedegen kennis van GMP en GDP.
 • Je bent communicatief vaardig en overtuigend.
 • Je bent accuraat, analytisch ingesteld, slagvaardig en blinkt uit in een hands-on mentaliteit.


Wat biedt Alliance Healthcare jou?
Alliance Healthcare biedt een collegiale werkomgeving, goede doorgroeimogelijkheden en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie
Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Koen Rombouts, via telefoonnummer 06 39 00 06 58.

Solliciteren op de functie van QA Specialist
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.
In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Quality, Kwaliteit, Quality Management, Leidinggeven, Leidinggevende

Location

Krimpen aan den IJssel

Company

Alliance Healthcare Nederland

Publication date

29.10.2018

Publication end date

28.12.2018

Alliance Healthcare Nederland
Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login