QC Laborant Coatings & Was

Job

Starters, opgelet! Voor een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in coatings en verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie zijn we op zoek naar een nieuwe QC laborant. Op de QC afdeling van dit leuke, informele bedrijf worden alle grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten geanalyseerd en getest of deze voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen van de betreffende materialen. De producten zijn veelal coatings die gebruiken gaan worden voor de kaas- en verpakkingsindustrie, lijmen en emulsies.

De nieuwe QC laborant wordt verantwoordelijk voor het nauwkeurig uitvoeren van verschillende analyses en bepalingen volgens de opgestelde procedures. Er wordt gewerkt volgende ISO 9001 norm. Het takenpakket bestaat uit:

 • ontvangen en verzamelen van monsters;
 • uitvoeren van de fysische en chemische kwaliteitstesten op grondstoffen, halffabricaten en eindproducten;
 • terugkoppeling geven aan de productieafdeling aan de hand van de resultaten;
 • registratie en verwerking van resultaten in geautomatiseerd systeem;
 • archiveren/opslaan van bemonsterde materialen.

Profile

Een geschikte kandidaat voor deze functie herkent zichzelf in het volgende profiel:

 • je bent in het bezit van een MLO 3 diploma;
 • je bent vlot en enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit;
 • je bent stressbestendig;
 • je kan je werk goed plannen;
 • je hebt affiniteit met kwaliteitslaboratoria;
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Company profile

Sollicitatieprocedure

Samen met de collega's van QC afdeling werk je in een 2-ploegendienst. Dat betekent dat je de ene week werkt van 06:00 - 14:00 uur en de andere week werkt van 14:00 - 22:00. Het salaris voor deze functie ligt tussen de €2100,- en €2550,- bruto per maand en de vacature is per direct in te vullen. Het betreft een fulltime functie waarbij je eerst op contract komt bij Balans. Het bedrijf voorziet de werknemers van goede secundaire voorwaarden, waar onder andere een reiskostenvergoeding onder valt. Heb je naar aanleiding van deze functie nog vragen? Neem dan contact op met Elvy Doorman via 088-8900836 of 06-11596826 (WhatsApp). Zij staat je graag te woord!

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.

Volg ons ook op Twitter: @BalansGroep en Instagram: Balans_werkmakenvandromen en word lid van onze groep op LinkedIn: Balans Laboratorium.


Solliciteren

Location

Noord-Holland

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

13.02.2020

Publication end date

06.04.2020

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.