Qualified Person (QP)

Job

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aan jou toegewezen en geproduceerde batches (levend) vaccin. Je zorgt er voor dat het eindproduct getoetst wordt aan de geldende land- en productspecifieke wet- en regelgeving en aan de Good Manufacturing Practices (cGMP). Jij zorgt op zelfstandige en autonome basis voor de correcte vrijgave en certificering. Tevens verzeker jij dat het kwaliteitsbeleid up to date blijft en dat de kwaliteitsprocedures en -systemen correct worden geimplementeerd in de dagelijkse GxP operaties. Op pro actieve wijze kijk je constant naar mogelijkheden voor verbeteringen en doet voorstellen ter verbetering van productkwaliteit. Je geeft goedkeuring voor root cause-onderzoeken met bijbehorende conclusies en correctieve en preventieve acties. Je informeert het management bij aanzienlijke kwaliteitsproblemen, neemt deel aan externe leveranciersaudits en biedt ondersteuning bij inspecties van gezondheidsautoriteiten. Je werkt nauw samen met Productie, Product Specialists en collega QP’s en rapporteert aan de QA Lead Live.

Profile

We zijn op zoek naar een zelfstandige, besluitvaardige en bij voorkeur reeds gecertificeerde Qualified Person met uitstekende communicatieve vaardigheden en een stevige persoonlijkheid. We staan ook open voor kandidaten met relevante werkervaring en de uitdrukkelijke wens om op korte termijn de GMP certificering te behalen. Verder voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- Een afgeronde en relevante opleiding op universitair niveau (Farmacie, Biochemie)
- Minimaal 2 jaar relevante ervaring in een internationale productieomgeving met stringente veiligheidseisen waarbij je uitgebreide kennis van GxP hebt opgedaan
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Bereid om incidenteel internationaal te reizen
- Woonachtig op een bereisbare afstand van Boxmeer

Benefits

Je komt terecht in een internationale en groeiende organisatie met de culturele kenmerken van een lokale speler. Kiezen voor MSD Animal Health betekent kiezen voor de voorloper in de ontwikkeling van innovatieve diergeneesmiddelen. Het betekent ook kiezen voor een organisatie waar (door)groei wordt gestimuleerd. Een volgende stap kan afhankelijk van je ambitie horizontaal, in de lijn of internationaal zijn. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer 35,5 vakantiedagen, een vaste eindejaarsuitkering van 3%, een interessante pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een MSD Incentive Plan maken het aanbod compleet.

Company profile

MSD is een toonaangevend wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf, dat al meer dan honderd jaar innovatieve producten ontwikkelt in de vorm van geneesmiddelen en vaccins voor veel van de meest uitdagende ziekten ter wereld. MSD Animal Health is de wereldwijde diergezondheidsdivisie van MSD. MSD Animal Health zet zich in voor de bescherming en verbetering van de gezondheid, het welzijn en prestaties van dieren. In nauwe samenwerking met dierenartsen, veehouders, eigenaars van huisdieren en overheden ontwikkelen wij een ongeëvenaard assortiment van diergeneeskundige farmaceutische producten, vaccins en oplossingen en diensten voor gezondheidsbeheer. MSD Animal Health is aanwezig in meer dan 50 landen en onze producten zijn in 150 markten verkrijgbaar. Boxmeer is de grootste locatie van MSD Animal Health ter wereld. Hier werken we met zo’n 1700 mensen aan de gehele keten; onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en distributie. De afdeling Quality Assurance is verantwoordelijk voor het toezicht op alle productieactiviteiten. In het team QA-Live (16 medewerkers), wat verantwoordelijk is voor het kwaliteitstoezicht op de productie van levende vaccins, is er ruimte ontstaan voor een Qualified Person.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Axel van Steenpaal (QA Lead Live) via 0485-585437.

Interesse
Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende rol, wordt je verzocht om je online aan te melden door je cv en motivatiebrief te uploaden.

Location

Boxmeer

Company

MSD

Publication date

16.05.2019

Publication end date

15.07.2019

Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.