Share

Regulatory Affairs Specialist

RA specialist

Job

CLS Services is dé specialist voor werving & selectie en loopbaancoaching in chemie & life sciences.
Voor onze opdrachtgever Chrysal International B.V. zijn wij op zoek naar een Regulatory Affairs Specialist.

Keywords
 • HBO / MSc.
 • Horticulture
 • Registratie en labelling
 • Transport gevaarlijke stoffen
 • Nederlands, Engels (en Spaans)

Wil jij meewerken aan het creëren van een mooiere wereld met de beste zorg voor bloemen en planten? Wil jij werken in een internationale omgeving waar samenwerken, innovatie, continue verbeteren, persoonlijke ontwikkeling en duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan is werken bij Chrysal misschien wel jou volgende stap in je carriere!

Als Regulatory Affairs Specialist binnen Chrysal ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de registratie en labelling van onze producten wereldwijd.
Je werkzaamheden bestaan uit:
 • Het uitvoeren van registratie activiteiten op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen en biociden binnen de EU;
 • Coördineren en bewaken van de voortgang van registratie aanvragen;
 • Begeleiden en onderhouden van registratiedossiers in o.a. Kenia, Colombia, Ecuador en USA, in samenwerking met lokale experts;
 • Fungeren als intern adviseur voor o.a. de afdelingen R&D en Marketing over productontwikkeling vanuit het oogpunt van registratie. Adviseren over de juiste labelling van onze producten;
 • Opstellen en beheren van verschillende documenten, o.a. Safety Data Sheets, die noodzakelijk zijn voor de wereldwijde verkoop van onze producten;
 • Deelnemen in internationale multidisciplinaire project teams;
 • Jezelf op de hoogte blijven houden van internationale wetgeving en richtlijnen op het gebied van productregistratie en labeling.

Profile

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een HBO of een universitaire opleiding, bij voorkeur in een chemische richting, Life Science of Horticulture. Je beschikt over goede kennis van (inter)nationale wetgeving op het gebied van registratie en labelling (CLP, REACH, BPR en/of de EU-verordening gewasbescherming) en hebt minstens enkele jaren ervaring op dit gebied. Ervaring met regelgeving rond het transport van gevaarlijke stoffen (ADR) is een pre.
Je spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal is uitstekend, Spaans is een plus. Daarnaast is het voor jou geen probleem op diverse niveaus binnen de organisatie te communiceren. Je bent nauwgezet en pragmatisch ingesteld.

Benefits

Salaris: mid point 65000 Euro;
Aantal verlofdagen: 26 + 7 ADV dagen;
Pensioen: collectieve premievrije regeling;
Ziektekostenverzekering: mogelijkheid tot deelname in collectieve ziektekostenverzekering;
Hybride werken mogelijk.

Company profile

Chrysal International B.V. te Naarden is wereldwijd marktleider op het gebied van bloemverzorging en staat al ruim 75 jaar voor expertise en innovatie. Chrysal is een ondernemend bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief. Chrysal producten spelen een onderscheidende rol in de gehele bloemketen, van kweker en boekettenmaker tot supermarktketens en van bloemisten tot consument. Direct en via dochterondernemingen en importeurs in circa 30 landen worden de verschillende marktsegmenten voorzien van Chrysal producten.

Chrysal ontwikkelt hoogwaardige verzorgingsproducten voor snijbloemen. Naast het bekende zakje snijbloemenvoedsel dat aan vrijwel elke bos bloemen zit maakt Chrysal producten voor de hele bloemenketen. Zij zorgen voor bloemen, vanaf de oogst tot in de vaas.

Innovatie is de kern van het bedrijf: Chrysal doet daarvoor intensief onderzoek. Het resultaat is een breed scala aan producten, die optimale kwaliteit en levensduur garanderen in de bloemenketen (van kweker tot supermarkt). Innovatie is bovendien een continu proces bij Chrysal. Zij streven constant naar verbetering. En met succes, durven ze te stellen. Want hun verzorgingsmiddelen worden wereldwijd in meer dan veertig landen gebruikt.
Hun inzet is maximale klanttevredenheid, door complete oplossingen voor bloemverzorging te bieden. Hun service richt zich op het verbeteren van kwaliteit. Zij helpen hun klanten het uitvalpercentage te verminderen en kosten te verlagen. Chrysal is partner van veel supermarktketens (o.a. AH, Rewe, Tesco, Sainsbury’s, Safeway, Carrefour) en kwekers voor kwaliteit en rendement. Partnerschap vereist service op het hoogste niveau. Die service geven zij aan alle schakels in de bloemenketen over de hele wereld. Als partner bieden zij iets zeer waardevols: kennis.

Bij Chrysal werken ongeveer 250 mensen waarvan +/- 100 in Nederland. Op de afdeling R&D van Chrysal International werkt een team van 10 medewerkers aan optimalisatie en vernieuwing van hun productrange.

Contact

Geïnteresseerd? Stuur ons (CLS Services) dan een uitgebreid curriculum vitae, voorzien van uw motivatie. Gebruik hiervoor ons online sollicitatieformulier.
Location Naarden
Regulatory Affairs Specialist

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Search jobs

Find your next job in Life Sciences via BCFcareer. Click on search jobs to find the vacancies that fit you. 

Learn & grow

Find the training programmes and courses that help you grow in your career.

Find employers

Find your next employer by exploring the company profiles of employers in Life Sciences.

Expand your network

Grow your network with the online and live networking opportunities of BCFcareer.

Post your CV for recruiters

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.