SAP Consultant

Passie voor procesoptimalisatie, projectmatig werken en digital native!

Job

Empowering you – to help companies exploit their full potential


Word jij enthousiast van het installeren, vernieuwen en beheren van SAP-landschappen? Ben je een analytische team player met een technische hands-on mentaliteit? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als SAP consultant ga je afhankelijk van je ervaring en achtergrond werken binnen één van onze Business Units: Life Sciences & Chemicals, Food, Agri, Industry & Services, Education & Research.

Digitale transformatie? Daar kun je als bedrijf niet meer omheen als je voorop wil lopen in jouw industrie. Met de juiste technologie haal je namelijk alles uit je organisatie. Een uitdaging die we bij NTT DATA Business Solutions omarmen. We ontwikkelen, implementeren, beheren en verbeteren SAP-oplossingen en laten ze werken voor bedrijven én voor werknemers.

Klinkt dit als een uitdaging die jou op het lijf geschreven is? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Denk je misschien dat jouw vaardigheden niet bij een bedrijf als het onze passen? Think again! Wij zorgen dat jij in jouw nieuwe rol impact maakt. Van ons krijg je alles wat je nodig hebt om bedrijven in meer dan 30 landen efficiënter en effectiever te laten werken. Daarnaast kom je bij ons terecht in een organisatiecultuur waar respect en betrokkenheid voorop staan. Klaar om van organisaties echte winnaars te maken met baanbrekende oplossingen?

Wat houdt een carrière als SAP Consultant bij NTT DATA Business Solutions in?


Bij NTT DATA Business Solutions krijg je een warm welkom in het overkoepelende team van SAP-consultants. Iedereen binnen dit team, dus ook jij, adviseert en begeleidt onze klanten bij de vertaling van hun bedrijfsprocessen naar SAP-oplossingen. Je vertaalt concrete eisen en behoeftes in concrete technische oplossingen waarmee je direct invloed hebt op de kwaliteit en betrouwbaarheid van SAP platformen.

Wat je gaat doen
Wat je doet als SAP Consultant? Je bent de lokale adviseur voor klanten die het technisch SAP beheer hebben uitbesteed aan één van de DataCenters van NTT DATA Business Solutions of aan Hyperscalers zoals Azure of AWS. Als aanspreekpunt in het geval van projectmatige vernieuwingen of escalaties geef je adviezen over de technische inrichting en coördineer je wijzigingsverzoeken die door de service centers van NTT DATA Business Solutions moeten worden doorgevoerd. Je bent in staat om een goede band met de klant op te bouwen, adviseert de klant over het jaarlijkse onderhoud en vertaalt de periodieke rapportage in concrete verbeteringen in systemen of processen. En je kunt goed samenwerken met internationale collega’s die onze klanten ondersteunen op het gebied van Managed Cloud.

Als consultant heb je de rol als sparringpartner, vraagbaak, coördinator en aanspreekpunt voor zowel de klant als voor je collega’s. Je zorgt voor een technische opzet waar de klant behoefte aan heeft. Je bent telkens op zoek naar de beste oplossing voor vraagstukken, je weet klanten en je collega’s voor jouw ideeën te winnen en slaagt er zo in om complexe opdrachten succesvol en binnen de daarvoor gestelde randvoorwaarden af te ronden. Verder is ons kantoor gevestigd in Den Bosch. Indien de situatie erom vraagt ben je bereid om je werkzaamheden buiten de reguliere werktijd op te pakken.

Profile

Dit neem jij mee naar NTT DATA Business Solutions
■ Een afgeronde opleiding op HBO opleiding of een vergelijkbaar niveau door werkervaring;
■ Minimaal 3 jaar ervaring in het installeren, monitoren en beheren van SAP-landschappen;
■ Goede interpersoonlijke en sociale vaardigheden, waardoor je goed met anderen overweg kunt;
■ Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels;
■ Een of meerdere certificaten voor SAP Basis Beheer en/of aanvullende SAP-(beheer)producten;
■ Ervaring met ECC, S/4HANA en componenten uit de SAP NetWeaver stack;
■ Ervaring met meerdere operating systemen (Windows/Linux), databases (HANA/Sybase/MaxDB) en netwerkcomponenten;
■ Kennis van en affiniteit met Fiori en SAP Cloud-producten;
■ Kennis van Hyperscaler concepten en producten (waaronder Azure en AWS) is een pre;
■ Kennis en ervaring met ITIL-processen, -architectuur en -designconcepten is een pre.

Is het adviseren van klanten op het gebied van SAP-landschappen en -oplossingen een uitdaging waar jij blij van wordt? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Benefits

Wat je kunt verwachten van ons
■ Goed salaris;
■ Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
■ Een goede work-life balance met mogelijkheden om parttime te werken. 32 uur is bijvoorbeeld altijd een optie;
■ Aan de slag in een inspirerend kantoor met veel ruimte om tussen je taken door te ontspannen;
■ De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling;
■ Een platte organisatiestructuur en een groot teamgevoel.

Company profile

We transform. SAP Solutions® into Value.
Maak impact met baanbrekende oplossingen
NTT DATA Business Solutions is een betrouwbare en gevestigde SAP-partner. De combinatie van een sterke focus op SAP-consultancy en onze eigen producten, diensten en oplossingen maakt ons én wat we bieden uniek. We ondersteunen onze klanten end-to-end in digitale transformatie en we zorgen er op wereldwijde schaal voor dat bedrijven intelligent enterprises worden. Met de juiste, slimme en duurzame technologie halen onze klanten alles uit hun organisatie en processen. Een uitdaging die we bij NTT DATA Business Solutions omarmen. We ontwikkelen, implementeren, beheren en verbeteren SAP-oplossingen en laten ze werken voor bedrijven én voor werknemers.

NTT DATA Business Solutions schrijft al jaren geschiedenis in de SAP-business: ons ruime aanbod in SAP-software en -technologieën staat sinds we 30 jaar geleden begonnen als een huis. Wij weten als geen ander hoe we die ongekende resultaten kunnen boeken. We begrijpen specifieke processen binnen industrieën en we vertalen wensen en vereisten zonder problemen naar concrete oplossingen voor onze klanten overal ter wereld. Leer meer over wie wij zijn.

Dus wil je graag onderdeel zijn van een internationale organisatie én werken in een lokaal en hecht team? Dan zit je bij NTT DATA Business Solutions goed.

Contact

Zie jij jezelf al bij ons werken? Stel dan je cv samen en solliciteer! Dat kan door op de knop ‘Apply now' te drukken, maar ook door jouw cv te mailen naar wendy.van.wanrooij@bs.nttdata.com. Zodra jouw sollicitatie bij ons is binnengekomen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Benieuwd naar onze sollicitatieprocedure? Kijk dan eens op: https://nttdata-solutions.com/bnl/werken-bij-ntt-data-business-solutions/

Spreken we je snel?

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Wendy Wanrooij wendy.van.wanrooij@bs.nttdata.com of bel naar +31 683255223

Location Combinatie van kantoor ‘s-Hertogenbosch, de verschillende klant locaties in het land en thuis
Share
SAP Consultant

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Search jobs

Find your next job in Life Sciences via BCF Career. Click on search jobs to find the vacancies that fit you. 

Find employers

Find your next employer by exploring the company profiles of employers in Life Sciences.

Expand your network

Grow your network with the online and live networking opportunities of BCF Career.

Stay up to date

Follow the latest trends & developments in Life Siences by reading BiotechNEWS magazine.

Post your CV for recruiters

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.