Senior Chemisch Analist

Job

Binnen de QHSE-afdeling zorgt het laboratorium van Beaphar voor de kwaliteitsbewaking van grondstoffen en producten van Beaphar.

Voor ons laboratorium zijn wij op zoek naar een:


Senior Chemisch Analist

(40 uur per week - Raalte)


Functieomschrijving Senior Chemisch Analist
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses op grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Daarnaast voer je analyses uit ten behoeve van de validatie van analysemethoden, validatie van productieprocessen en uitvoering van stabiliteitstudies. Ook het uitvoeren van trendanalyses, schrijven van rapporten en uitvoeren van out-of-specification onderzoeken behoren tot jouw takenpakket! Verder heeft de Senior Analist een coördinerende rol binnen ons laboratorium en vervang je de Laboratory Supervisor bij diens afwezigheid. Kortom: een heel veelzijdige functie!

Je gebruikt analysetechnieken als gaschromatografie (GC-FID/GC-MS), vloeistofchromatografie (HPLC en UPLC), spectrofotometrie (UV/VIS en IR) en diverse nat-chemische technieken. Je werkt uiteraard volgens voorschriften en protocollen die voortvloeien uit GMP richtlijnen. Onderhoud en kalibratie van apparatuur behoort ook tot de werkzaamheden.

Profile

Voor deze functie zoeken wij een ambitieuze chemisch analist met een afgeronde relevante HBO/WO-opleiding met enkele jaren relevante werkervaring. Een goede theoretische kennis van de genoemde analysetechnieken, in het bijzonder de chromatografische, is een voorwaarde. Ervaring op een farmaceutisch laboratorium is uiteraard een pre, maar het zwaartepunt ligt op de analytisch chemische component. Dat je in deze functie nauwkeurig en kritisch bent ligt voor de hand. Daarnaast ben je in staat om onder druk goed te blijven presteren, heb je goede communicatieve vaardigheden en heb je een flexibele instelling.

Benefits

Beaphar is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd succesvol is. Bij ons vind je een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten wij dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede werksfeer en gericht zijn op (continue) verbetering. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, tegen een marktconform salaris.

Company profile

Beaphar is een Nederlandse fabrikant van een uitgebreid assortiment van geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor huisdieren. Onze kwaliteitsproducten zouden er niet zijn zonder ons team van 400 medewerkers die ze ontwikkelen, produceren en distribueren over de hele wereld.

Contact

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie bel je tijdens kantooruren met Berry Jonker (Laboratory Supervisor) op telefoonnummer 0572 – 348 954.

Voor algemene informatie over Beaphar verwijzen wij je graag naar onze website www.beaphar.com.

Solliciteren op de vacature Senior Chemisch Analist
Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 22 oktober a.s. een sollicitatiebrief met CV te sturen aan Rosemarie Haarman (Personeelsfunctionaris), via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteer button.

Indien wij voor 22 oktober a.s. een goede kandidaat hebben gevonden, zullen wij de vacature voortijdig sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!Trefwoorden: Vacature Senior Chemisch Analist Raalte, Vacature Farmaceutisch Laboratorium Overijssel, Chemische Analyse, Analist Laboratorium, QC Technician

0

Location

Raalte

Company

Beaphar B.V.

Publication date

03.10.2018

Publication end date

02.12.2018

Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login