Senior Research Associate bioanalysis

Job

Voor een internationaal biotechnologisch bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren research associate op HLO/WO niveau die het leuk vind om met immunologische technieken hands-on aan de slag te gaan. Je hebt werkervaring nodig in assay development en zult met ligand binding assays zoals ELISA komen te werken.

Functieomschrijving
In deze functie kom je te werken op een dynamische afdeling waar je schakelt met meerdere type studies. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opzetten en valideren van assays zoals ELISA, troubleshooten en implementeren van nieuwe systemen in een GLP omgeving. Op termijn zul je ook junior medewerkers inwerken en trainen.

Wij zijn we op zoek naar gedreven en praktisch ingestelde researchers op HLO of WO niveau met minimaal 3 jaar werkervaring binnen de industrie. Wij zoeken een communicatieve teamplayer, met uitstekende beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. Kandidaten met een afgeronde PhD komen niet in aanmerking.

Verantwoordelijkheden
* Ontwikkelen en valideren van ligand binding assays (ELISA, ECLIA, SIMOA)
* Schrijven van SOPs
* Implementeren van nieuwe systemen
* Troubleshooten

Profiel
* Afgeronde HLO / WO opleiding, richting life science, immunologie of aanverwant
* Minimaal 3 jaar ervaring met assay development zoals ELISA
* Ervaring met cell based assays is een pre
* GLP ervaring
* Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
* Kandidaten met een afgeronde PhD komen helaas niet in aanmerking voor deze vacature, sollicitaties zullen worden verwijderd.

Arbeidsvoorwaarden
* Dienstverband: Vast
* Salarisindicatie: van €2800,- tot €4000,- per maand
* Werktijden: 40 uur per week
* Standplaats: Regio Utrecht

Vacaturenummer: 15921

Company profile

Oxford Global Resources is de marktleider binnen recruitment gespecialiseerd in de vakgebieden Science, Engineering en IT.

Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R&D medewerker, applicatie specialist, organisch / synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians.

Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculaire biologie, analytische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinische chemie, medical sevices, food & nutrition.

Contact

Location

Utrecht

Company

Oxford Global Resources

Publication date

17.09.2020

Publication end date

16.11.2020

Oxford Global Resources
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies. For more information, read: www.bcfcareer.nl/privacy-policy