(Senior) Technician (HBO, moleculaire biologie, full-time)

Job

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een nauwkeurige en resultaatgerichte (Senior) Technician
die goed kan plannen en een hands-on mentaliteit heeft.


Als Technician binnen GenDx voer je experimenten uit voor DNA-diagnostiek om onze producten te produceren en te verbeteren. Tevens help je mee nieuwe producten te ontwikkelen en te valideren. Om dit te realiseren, werk je samen in een team met R&D collega’s met de nieuwste technologieën. Je rapporteert de resultaten mondeling en schriftelijk binnen de kaders van het ISO 13485 kwaliteitssysteem. Een GenDx Technician is accuraat, kan analytisch denken en flexibel handelen.

Taken

  • Voorbereiden en uitvoeren van experimenten.
  • Prepareren en aliquoteren van reagentia, uitvoeren van QC’s en assemblage van onze eindproducten.
  • Plannen van je werkzaamheden en vervolgonderzoeken met je leidinggevende.
  • Verantwoordelijk voor de laboratoriuminstrumenten.

Profile

Functie-eisen

  • Afgeronde HLO opleiding richting Life Sciences, Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Biochemie of gelijkwaardig biologie. Je vooropleiding is Havo of VWO.
  • Ervaring met real-time PCR, Sanger sequencing en Next Generation Sequencing (NGS) zijn een pre.
  • Je kunt gemakkelijk omgaan met analysesoftwarepakketten.
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands (mondeling en schriftelijk), het Engels vormt voor jou geen probleem.
  • Je bent woonachtig in (de directe omgeving van) Utrecht of bereid te verhuizen.

Benefits

GenDx is een Life Sciences bedrijf en opereert op het raakvlak van wetenschap en commercie. We zijn gevestigd op het Utrecht Science Park. GenDx biedt een prettige en informele werksfeer in een team van zo’n 60 medewerkers. We vragen je volledige inzet. In ruil daarvoor krijg je de mogelijkheid je eigen creativiteit en carrière te ontwikkelen. GenDx biedt goede arbeidsvoorwaarden en stimuleert medewerkers om zich als donor te registreren en bloeddonor te zijn.

Company profile

Bij GenDx maken we het verschil voor transplantatie-patiënten GenDx ontwikkelt en verkoopt software en reagentia voor Sanger & Next Generation Sequencing HLA typing en Chimerisme monitoring. Wereldwijd worden onze producten gebruikt binnen DNA-diagnostiek voor weefseltypering. GenDx is een gerenommeerde speler in deze specialistische markt met een eigen salesteam en distributeursnetwerk. Onze demonstraties en trainingen zijn wereldwijd bekend, evenals onze uitmuntende support. Met ons team dragen we bij aan de kwaliteit van leven van transplantatiepatiënten. Daarvoor hebben we collega’s nodig met kennis, persoonlijkheid en doorzettingsvermogen. Dus, wat denk jij? Do we match?

Contact

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Evelien Bouwmans PhD of Hilde van der Schaar PhD, beide Project Manager R&D, 030 252 3799.

Do we Match?
Stuur je CV en motivatiebrief naar Roelien Brommersma MSc, CHRO, hrm@gendx.com. Vermeld in de onderwerp regel 2019_03 en je naam.

Location

Utrecht

Company

GenDx

Publication date

24.01.2019

Publication end date

25.03.2019

Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.