Servicemonteur Kraansystemen

Job

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende fabrikant van kraansystemen en kraancomponenten, zoek ik voor de regio Midden-Limburg een Servicemonteur (ervaren of minder ervaren).

Als Servicemonteur heb je een grote verantwoordelijkheid ten aanzien van veiligheid en bedrijfszekerheid van de aan jou toevertrouwde kraansystemen. Je vertrekt met jouw service bus (inclusief hoogwerker, laptop en mobiele telefoon) vanuit huis naar de klant (industrie, werkplaats).

Je bent verantwoordelijk voor het volledig zelfstandig keuren, onderhouden en repareren van kraansystemen. Na verloop van tijd zul je zelfstandig storingen oplossen en eventueel kraansystemen installeren. Indien je al zeer ervaren bent kan dit sneller, of zelfs direct van toepassing zjn. Je houdt je op de hoogte van de normen die van toepassing zijn en kan uiteindelijk jouw klanten hierin ondersteunen/adviseren. Uiteraard komt bij deze functie ook een aantal administratieve taken kijken zoals het maken van rapportages.

De storingsdienst wordt verdeeld onder de monteursgroep. De druk op de storingsdienst is echter laag vanwege het kwalitatief hoogstaande onderhoud.

Niet alleen de klanten dienen tevreden te zijn, maar ook de monteurs. Jij bent het gezicht en het visitekaartje van het bedrijf. Als Servicemonteur krijg je daarom ruim de gelegenheid jouw werk goed te doen, proberen ze overwerk zoveel mogelijk te beperken en er wordt veel aandacht besteed aan in- en externe opleidingen.

In het Technisch Opleidingscentrum kunnen zij Technici voorzien van de nodige in- en externe opleidingen, waaronder VCA, Hoogwerker, Heftruck en EKH Keurmeester.

Profile

Voor deze functie kom je in aanmerking indien je voldoet aan de volgende criteria:
- Technische MBO diploma, Elektrotechniek is een pré;
- Enkele ervaring in een vergelijkbare technische functie;
- Bij voorkeur in het bezit van VCA certificaat;
- Niet bang voor werken op hoogte;
- Kennis van Hijs- en Heftechnieken is een pré;
- Proactieve houding, communicatief sterk en een representatieve instelling;
- Rijbewijs B (BE is een pré).

Company profile

Sollicitatieprocedure

Dit innovatieve familiebedrijf zorgt voor uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Na bemiddeling via Balans is het de intentie van onze opdrachtgever om je een contract aan te bieden.

Geeft deze baan je energie? Reageer direct via ‘solliciteren’! Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Anita van den Heuvel op telefoonnummer 088-8900848 of per e-mail judith.engelen@balans.nu. Ik sta je graag te woord.

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals procesoperator, procestechnoloog, CNC frezer, procesengineer, validatie engineer, productieleider, elektrotechnicus, (storings)monteur, plaatbewerker en teamleider. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, (petro)chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een professional binnen de procesindustrie op mts-, hts-, of wo-niveau? Of heb je een opleiding in de techniek (zoals Vapro, procestechniek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek) afgerond? Schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.


Solliciteren

Location

Limburg

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

04.05.2021

Publication end date

02.08.2021

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies. For more information, read: www.bcfcareer.nl/privacy-policy