Stageplaats QA/QC afdeling voor 2e of 3e jaar student

Job

Wat ga je doen?

Winclove ontwikkelt en produceert hoogwaardige probiotica (voedingssupplementen). Hierbij is de keuze van de juiste grondstoffen van essentieel belang. De vereisten die gesteld worden aan deze grondstoffen dienen te voldoen aan diverse kwaliteitscriteria. Aan jou de vraag om een samenwerking tussen de kwaliteitsafdeling en inkoop op te zetten middels een systeem, waarmee de inkoop van hoogwaardige grondstoffen geborgd kan worden om vervolgens deze werkwijze ook in praktijk te gaan brengen.

Je werkt tijdens deze opdracht nauw samen met de afdelingen QA/QC en Inkoop, maar je komt ook met andere afdelingen in contact. Uiteraard denken we met je mee om eventuele stageopdrachten in deze opdracht samen te voegen.

Concreet ziet de opdracht er als volgt uit:

· ontwikkelen van een leveranciers borgingsproces (je maakt hierbij gebruik van ons digitaal systeem);

· inrichten van ons digitaal systeem;

· standaardiseren en updaten van leveranciersdocumentatie;

· update van specificaties en bijhouden van wijzigingen ten opzichte van huidige specificaties;

· vergelijken van de informatie met de gestelde kwaliteitscriteria;

· update en controle van documentatie (specificaties, Safety Data Sheets, etc.).

Profile

Zit jij in het 2e of 3e jaar van je studie en ben je geïnteresseerd in de Foodindustrie

Company profile

Wie zijn wij?

Al sinds 1987 is Winclove Probiotics gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige probiotische formuleringen die de kwaliteit van leven verbeteren. Wij doen dit in samenwerking met zakelijke partners, universiteiten, onderzoeksinstituten en (universitaire) ziekenhuizen.

We zijn een echt familiebedrijf waar collegialiteit, samenwerken en professionaliteit centraal staan. De bedrijfscultuur van Winclove Probiotics kenmerkt zich door menselijkheid, diversiteit, vertrouwen en kwaliteit. Er is een open, informele sfeer en onze medewerkers krijgen veel ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen. Dat we dit niet alleen zeggen, maar ook zo door onze medewerkers wordt ervaren, blijkt uit het feit dat we een Great Place to Work zijn.

Onze organisatie is zeer maatschappelijk betrokken. Voor onze bijdrage en participatie aan verschillende sociale initiatieven, kregen we van MKB-Nederland de titel ‘Meest maatschappelijk betrokken ondernemer van Amsterdam Noord.’ Met het oog op de volgende generaties, streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Contact

Reageren?

Word je enthousiast van deze stageopdracht en kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan je cv en korte motivatie naar vacatures@winclove.nl t.a.v. Germaine van Wel (HR manager). Met vragen over de stage kun je terecht bij Mathijs Brink (Manager QA/QC) tel: 0611 77 02 86

Location

AMSTERDAM

Company

Winclove Probiotics

Publication date

22.02.2021

Publication end date

23.04.2021

Winclove Probiotics
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies. For more information, read: www.bcfcareer.nl/privacy-policy