Teamleider Bloedbewerking

Job

Ben jij een geboren teamleider?! Wil jij een nieuwe stap maken in je carriere en heb je affiniteit met de medische sector? Dan is dit jouw functie!

Een productie team van 30 medewerkers zoekt een nieuwe teamleider. Deze afdeling werkt met bloed en zorgt voor een goede verwerking ervan. Samen met de andere teamleider ben je verantwoordelijk voor het soepel verlopen van de werkprocessen op deze productieafdeling. Je begeleidt en coacht de medewerkers op de werkvloer, je zorgt voor de juiste bezetting, je organiseert de werkzaamheden en houdt de werkprocessen nauwlettend in de gaten. Je stuurt op goede resultaten en zet veranderingen in gang als dat nodig is. Daarnaast houd je goed contact met andere afdelingen over de kwaliteit van de producten.

De afdeling moet nauwkeurig, gestructureerd en snel werken om zo de veiligheid van de medewerkers en de kwaliteit van het product op orde te houden. We zoeken een teamleider die zich goed kan vinden in deze uitgangspunten.

Profile

Wat neem jij mee in deze functie?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Niet bang om met bloed te werken;
  • People managment vaardigheden;
  • Een kritische blik als het gaat om werkprocessen;
  • De capaciteit om snel te werken en te schakelen omdat er met kwetsbare grondstoffen gewerkt wordt;
  • De mogelijkheid om af en toe een avond beschikbaar te zijn.

Company profile

Sollicitatieprocedure

Het gaat om een tijdelijke functie ter vervanging van iemand die doorschuift binnen het bedrijf. In deze functie werk je 36 uur per week tijdens kantoortijden. Het salaris ligt tussen de €2300,- en €3400,- bruto per maand op basis van 36 uur per week en wordt bepaald aan de hand van opleiding en ervaring.

Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan snel! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met Elvy Doorman op telefoonnummer 088 – 890 0836 of per e-mail elvy.doorman@balans.nu.

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.

Volg ons ook op Twitter: @BalanGroep en Instagram: Balans_werkmakenvandromen en word lid van onze groep op LinkedIn: Balans Laboratorium.


Solliciteren

Location

Noord-Holland

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

29.06.2020

Publication end date

28.08.2020

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Match criteria
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies. For more information, read: www.bcfcareer.nl/privacy-policy