Technician Mineralen (MLO)

Job

In de functie van technician ben je werkzaam op de Mineralen afdeling en hier is het belangrijk dat je goed kan werken conform de gestelde richtlijnen in het kwaliteitshandboek. De technieken die gebruikt worden zijn analytisch van aard; gravimetrie, titrimetrie, AAS en ICP. Op deze afdeling wordt er ook gewerkt met grote ovens dus je moet bestand zijn tegen een werkomgeving met hogere temperaturen.

Tot je taken behoren:

  • De monstervoorbewerking, zoals inwegen en diverse opzuiveringsmethoden;
  • Het uitvoeren van eerstelijnscontroles;
  • Het meewerken aan onderhoud en kalibratie van de lab instrumenten;
  • Het interpreteren en archieveren van de gegenereerde data.

Profile

Voor deze functie zijn wij opzoek naar een enthousiaste en gemotiveerde analist met een afgeronde MLO opleiding. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en bent in staat om eerstelijnscontroles zelfstandig uit te voeren. Je bent resultaat gericht, communicatief en vooral stressbestendig. Je vindt het belangrijk om samen met je collega's goede resultaten te behalen en zet je hier ook volledig voor in.

Company profile

Sollicitatieprocedure

Een functie binnen een hecht team waar iedereen zijn schouders er onder zet. Het salaris hangt af van je kennis en ervaring. De functie wordt uitgevoerd in 2 ploegen (06.00-14.30 / 14.00-22.30).

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Gorana Nikic op telefoonnummer 088 – 890 08 41, zij staat je graag te woord!

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.


Solliciteren

Location

Zuid-Holland

Company

Balans Laboratorium and Procestechniek

Publication date

07.06.2019

Publication end date

25.06.2019

Balans Laboratorium and Procestechniek
Vacature delen via:
Meer details
Our sponsors
NL EN
Login
Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.