Share

Toekomstig Qualified Person (QP)

Voor onze locatie in Boxmeer zoeken wij een Toekomstig Qualified Person (QP)

Job

Afhankelijk van je achtergrond en ervaring bieden we je een opleidingstraject op maat. Onder begeleiding van onze QP’s loop je mee met de dagelijkse werkzaamheden. Je houdt je bezig met standaard QA werkzaamheden zoals het behandelen van issues, deviaties en (kwaliteits)onderzoeken. Tevens wordt je betrokken bij lokale en internationale (verbeter)projecten. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat je middels de juiste (interne) opleiding, product- en IPT specifieke trainingen, en het officiële externe QP trainingsprogramma wordt opgeleid tot volwaardig, zelfstandig en gecertificeerd Qualified Person, zodat je uiteindelijk volgens de wet bevoegd bent om geproduceerde vaccins en geneesmiddelen vrij te geven voor de Europese markt.

Profile

 • Een afgeronde en relevante opleiding op universitair niveau (Farmacie, Geneeskunde, Diergeneeskunde, Scheikunde, Farmaceutische Scheikunde en Technologie, of Biologie);
 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in een (commercieel) farmaceutische omgeving met stringente veiligheids- en kwaliteitseisen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Woonachtig op een redelijke afstand van Boxmeer.

Benefits

Werken bij onze organisatie betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega’s. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

 • Een competitief salaris;
 • 35,5 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
 • Annual Incentive Plan;
 • Een uitstekend pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Verschillende trainingsmodules.

Company profile

Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS staat bekend als “Merck” in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als “MSD” in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijde biofarmaceutische leider met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten.

We zijn gedreven door onze missie om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren die levens redden en verbeteren. Met 69.000 medewerkers die actief zijn in meer dan 140 landen, bieden we state of the art laboratoria, fabrieken en kantoren die zijn ontworpen om onze medewerkers te inspireren leren en ontwikkelen. We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van de grootste investeerders ter wereld in onderzoek en ontwikkeling.

In Nederland werk je met 6.000 collega’s verspreid over 4 verschillende locaties, te weten Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

Vanuit een sterke research- en kennisbasis levert onze animal health organisatie vaccins, farmaceutische producten, diensten en praktische hulpmiddelen die de gezondheid van dieren verbeteren, de volksgezondheid beschermen, de kwaliteit van samenleven tussen mens en huisdier helpen verbeteren en die een duurzame en kwalitatieve voedselvoorziening waarborgen. De productiefaciliteiten in Boxmeer en De Bilt maken deel uit van ons wereldwijde productienetwerk en produceren en verpakken vaccins en geneesmiddelen voor dieren volgens Good Manufacturing Principles (GMP). Onze productieorganisatie bestaat uit meerdere Integrated Process Teams (IPT's) en Centers of Excellence (CoE's).

De CoE Quality Assurance is met 10 teams (200 FTE) verantwoordelijk voor het toezicht op de productie van onze vaccins en geneesmiddelen en houdt zich met name bezig met het testen en vrijgeven van meer dan 200 verschillende eindproducten èn de compliancy van de kwaliteitssystemen. Verdeeld over 5 teams zijn 14 QP’s verantwoordelijk voor het vrijgeven en certificeren van de diverse vaccins, geneesmiddelen en eindproducten die voor de internationale markt worden verpakt. Vanwege de constante groei van onze organisatie en doorgroei van reeds aanwezige QP’s, ontstaat er op korte en middellange termijn ruimte voor nieuwe QP’s. Om deze reden zijn wij op zoek naar kandidaten die wij op kunnen leiden tot volwaardig QP om ook in de nabije toekomst over voldoende gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers te beschikken.

Contact

We ontvangen jouw sollicitatie graag via onze website.

Location Boxmeer
Toekomstig Qualified Person (QP)

Create a job alert

Would you like to receive the latest vacancies in your e-mail box? Create a job alert based on your keyword(s) and preferences.

Sign up

Search jobs

Find your next job in Life Sciences via BCFcareer. Click on search jobs to find the vacancies that fit you. 

Learn & grow

Find the training programmes and courses that help you grow in your career.

Find employers

Find your next employer by exploring the company profiles of employers in Life Sciences.

Expand your network

Grow your network with the online and live networking opportunities of BCFcareer.

Post your CV for recruiters

Hyphen Projects uses cookies to remember certain preferences and align interests.
By continuing to use this site, you consent to our use of cookies.