Registratie BCF Career Event

BCF Career Event Nederland - 30 september 2020 - Beatrixgebouw - Jaarbeurs Utrecht

> 29 september 2020 - Online
> 30 september 2020 - Beatrixgebouw - Jaarbeurs Utrecht

De online registratie voor de online en fysieke editie van BCF Career Event is open! Verzeker jezelf nu van een (online) entreeticket en registreer hier of klik op de onderstaande button!

Let op! Vanwege de huidige situatie met betrekking tot Covid-19 zal je een tijdslot moeten kiezen om het fysieke event te bezoeken. Houd er rekening mee dat als je een tijdvak kiest en besluit niet aanwezig te zijn, je iemand anders de mogelijkheid ontzegt om het event te bezoeken. We vragen je vriendelijk om je alleen in te schrijven voor het fysieke event als je zeker weet dat je aanwezig zult zijn.

Voor het fysieke event is de inschrijving geopend t/m 25 september 10.00 uur of todat er geen beschikbare tijdsvakken meer zijn.

Schrijf je hier in!

BCF Career Event België - 12 november 2020 - online event

De online registratie voor de 5de editie van BCF Career Event België is open. Voor het eerst zal dit event ONLINE doorgaan. Verzeker jezelf nu al van jouw entreeticket en registreer hier of klik op de onderstaande button! Gratis online registratie is aanbevolen tot en met 4 November 2020.

Onze sponsoren
NL EN
Inloggen
Hyphen Projects gebruikt cookies op bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees voor meer informatie: www.bcfcareer.nl/privacy-policy